| RockaruL a întrebat:

Cat face 1+1? Cel mai stupid raspuns primeste fundalaughing!

Răspuns Câştigător
| ililililililililililililililililili a răspuns:

Pai depinde 1 femeie + un barbat = un copil
1 cutie de lapte + ciocolata = o bautura
1 coca + 1 cola = 1 coca cola
1 intrebare + un raspuns = un test

98 răspunsuri:
| IIIx333III a răspuns:

242-4321: 35258273 - {121545-1441 x [12115441515 x 51 : 44545 -( 1+1)+12154551 + 151] x 17}

Ceea ce rezulta ca ne da 2!:X

| Deedeek a răspuns:

Cu toate ca pare greu de crezut, era sa pic examenul la Arhitectura Calculatoarelor tocmai din cauza ca am scris 1+1=2. Nu se poate mai fals! 1+1=1, si e logic (exact, logic). Logica matematica sustine ca 1 este asociat evenimentului Adevarat, iar plus operatiei "sau". Asadar, un adevar sau un adevar e intotdeauna un adevarlaughing Deci, 1+1=1! (a sunat a tocilar, asa-i?laughing)

| FraguţăCuCiocolata a răspuns:

Ohh doamnee. nu e logik ca face 3...

explicatie: doi in pat si mai iese unulaughing)

| Plague a răspuns:

2 si-un litru

| alexandra199711812 a răspuns:

Aaaa ce ii ala 1? ceva marca de nava spatiala... daca da atunci 1+1=aaaa...o gaura neagra? happy

| Lucinca a răspuns:

1+1.hmmthinking greu de zissthinking este o reactie de chimie complicata cu multe cifre si litera si iti spun exact cum se rezolva:
1 este x iar celalt 1 este y
x+y se casatoresc si vor sa aiba copii
x zice ca nu poate iar atunci y o violeaza
x ramane insarcinata si a spus ca vor avea atatia copii cati a avut si garcea si cai va numi xxx
x a facut calculu asa
4574417212454354654165*5646543457jfghd/546g435dg44gdf65-65g4f5d4gh56dg+4gdf4g54dfg=3 tripleti xxx

| col0rs a răspuns:

Face mamuska un branzoi.Un unu plus un unu egal cu doi de unu, sau erau trei de unu.In fine.Radical de 1 ridicat la patrat rezulta -100 lei datorie la carciuma. Deci 1 Mo+1 Foca+1 Duh=Chiei Aghiuta Prindem-ai de puta Intr-alu trompii cuvant si alu' Spirit' Sfant.Mancati-ar jiermii ochii-n mormant deci=3 par pubian de pe ****c care sunt in plusrolling on the flooregal cu gaura neagra de pe ****c la pufosenielaughinglaughing
Gata, te.am lamuritlove struck. fundapuppy dog eyes

| zzi988 a răspuns:

Pe tine si gagikutza ta sau urmatoarealaughing

| śŇŇŇiKeŘś a răspuns:

Intrebare cam gay dar nu conteaza.Pai ce sa-ti zic 1+1 depinde de context. 1whisky+1vodca= 1 betie. 1ora de engleza+1ora de religie= timp pierdut. 1smecher+1prost=cocalar.Ca asta-i faza a doua dar daca o iei din punct de vedere matematic ar suna cam asa 1+1=(nu o sa-ti vina sa crezi)

5!
O zi placuta!

| śŇŇŇiKeŘś a răspuns:

Dic cu voi. Da pan' la urma ce e ala 1?

| WyvernSky a răspuns:

Mama mia! Da ne pui la încercări grele.
1+1 =? Unii oamnei au stat nopți peste nopți in laboratorul sau pentru ca să descopere tainele caluclui si socotitului.Marele Pitagora, a încercat acest greu exercițiu. I-a luat luni de zile și ani de ani până să se descopere asta.Bă da chiar a scris și un perete.
1+1= 1 = un punctulet sau bețisor = 1 punctulet reprezinta numai 1 și nimic maui mult.
1+1 = 3 smug

| PinkkRosee a răspuns:

1+1 face altu...da dc 1+1 si nu una+alta? sa dea doua...deci 1+1=bere si party*
1+1=tutankenstain ...impreuna cu bunicalaughing.

| Ionii13 a răspuns:

Veeeerrr.gaaaalll.neee.albaaa...rooooos... portocaliu big grin [ 10 ]

| Gorillaz a răspuns:

O sa raspund la fel ca blonda care nu stie sa scrie numarul 11 : nu stiu pe care 1 sa il pun in fata!

| Progeniturã a răspuns:

Nava Tată.

| Any_3777 a răspuns:

= O pereche de poponari :-& laughing

| alexmircescu13 a răspuns:

O pereche. De asi!

| haifisch a răspuns:

1+1=1, cu 1 tinde catre infinit.

| Uilula a răspuns:

Niciodata nu se va primi un raspuns la aceasta intrebare pentru ca nici pitagora si nici arhimede nu stiu iti dai seama cat de greu este? ai pus o intrebare interzisa pe tpu.ro pentru ca este prea grea

loooooooooooooooooooooooooooooolbig grinbig grinbig grinbig grinlaughinglaughing

| raluca0306 a răspuns:

Habar nam...prea dificil. laughing big grin

| ArcAnna a răspuns:

Pokemonule pleaca dracului de aici

| BiaBby a răspuns:

Pentru a se demonstra ca blondele NU sunt proaste s-a organizat un concurs. Juriul intreaba blonda :-Cat face 2+2? Blonda : 5! Din sala se aude, mai dati-i o sansa! Juriul Cat face 1+1? Blonda : 2!
Sala striga : Mai dati-i o sansa!
Deci sunt indecisa. Nu stiu sigur cat face laughing

| Freky a răspuns:

O fundalaughing)

| crissh a răspuns:

1+1 face 11. Stiu asta de la un test la matematica la care am luat 3.
Profu de mate a spus ca daca nu invat cat fac 1+1 ma lasa repetenta.
Acum cred ca face 2.

| KaMy a răspuns:

Radical din beeetaaaa carotteeeen...Stiu ca-ti place pestelerolling on the floor

| GabyTzu_1295 a răspuns:

Radical din 4 supra ipotenuza catetei suprapusa pe o chiuloasa de tanc pe injectie, inmultita cu 3 cartofi minus PI, unde Pi ecal x la cerc adunata cu multa branza fetarolling on the floor... funda?:X

| inflarosu a răspuns:

1+1 = 2 tampiti.

| Roxana_5888 a răspuns:

Băsescu * Dan Diaconescu

| BlueR a răspuns:

Radeti voi, radeti! Habar n-aveti cat ii iau unui caine sa calculeze asta.

| nikol a răspuns:

Cat vrei tu face. laughing