Pai depinde 1 femeie + un barbat = un copil
1 cutie de lapte + ciocolata = o bautura
1 coca + 1 cola = 1 coca cola
1 intrebare + un raspuns = un test
E greu de zis puteai pune ceva mai usor :e =mc2+2847943974644577527091-74644664727646087373743127535432+2353357546supra74623452x6286418768562876-bramza+ficatei-ficatzei+macaroane+apa fiarta=macaroane cu bramnza na ca am aflat pana la urma a trebuit sa fac pe o ciorna de 241de ori inainte dar am reusit
Pai,depinde..."o sticla de vin+o sticla de Vodka=O betie crunta!"
Sau
"-Dai si mie 1 leu nenea?"
"-Si mie un leu!"
"-In total doi dolari, nenea! Ne dai?"
"-Daca nu ne dai te ling! Ne dai?"
1+1=depinde:
1 il bate pa altu =1
1 il omora pe unu care la randul lui il omoara pe celalalt
1 femeie+1 barbat=3
1+1=2 la matematica
Aooloo.ce intrebari pui si tuu.AStea se invata la facultaaaaate.Dar sa o lom Logic, 1+1...Pff.frate e prea greeuuu. sa ma gandesc 1 deget +un deget.Ar face 2? Baii dar nu stiuu.Cred ca 3 pentru ca 2 degete sunt ca un barbat cu o femeie.trebuie 3 kka sa aiba un copil.
DEci raspunsul e 3. (am luat-o logik)
1+1 = Un cascaval de la LG supra 5 teline din adancul oceanului radical 96 chipsuri cu touchscreen si camera de 10 Megapixeli minus 2 perechi de ochelari 3D de plastic cu dioptria +89 impartit la un frigider cu microunde inmultit la 3 telefoane mobile de la Boromir :X
1+1=
O portocala supra o banana inmultit cu un cartof totul la puterea a 2 rezulta 1 x 4 totul la puterea a 2 (o portocala supra o banana de 1; iar cartoful =4) rezulta 4 la puterea a 2 rezulta ca 1+1=16.fundita?
Pai radical radical din betacaroten adunat cu miere si excremente de crocodil adica tbc
Printro extorsiune a unui degajament eu consider ca 1=1 aste egal cu 2pi r patrat * densitatea cuvantului adunat la o serie da calcule microscopice.
Pai depinde care "1" e primul`... daca adunam cu 5 si impartim la 9, 8 o sa iasa.si introducem sub radical de unde reiese ca, cateta1 si cateta 2 sunt egale deci operatia e imposibila...
Daca radical din BetaCaroten ...atunci raspunsul tau este uuuuu dddddd...tttttt stiu cat iiii.ecuatie complcata---> 1+1= patratul bucatii de placinta - 3 torturi.nu nu ca ne da -2 rosii si nu e bine atunci e tibia - Teraa + Pluto - gazul termic.e 2! URAAAA TI LAM FKT! SEEEEE STIEEEE
Deci : Pai : Uite asa se face :
1+1 = 11
un deget plus un deget = Degetu` mijlociu [care e al treilea ]
1+1 = 2 radical suprapus pe o raza de cerc - 2 radical din beta caroten + Fo-Moca. Daca acest calcul este irezistibil, sexy, atunci rezulta ca criza poate lovi sfarsitul lumii care e candva si o poate intoarce spre un triunghi cu raza, ipotenuza, coarda, inaltimea, media ciocnite intr-un punct din care mai rezulta ca aceasta e tampenia colosala ce o poate scrie cineva, din care mai rezulta totodata ca cerul este maro si marea este green. Deci booring + Fo si Moca + Romania + Ala + Aia + radical sub radicalul radicalul = calculul cartezian care e un mare BULL SHIT... Si asa printesa nu a salvat printul care s-a inecat cu conopistita, si toti au trait fericit, printesa devenit ceva si printul un cadavru cadaveric. Sfarsit... Sau nu trage concluzia prea repede deoarece,.,.,.,.,.,.,.,., Saw is back => Mos Craciun a luat Monster Kill cand calarea o viese, de la Fo. The End sper
CrucifiedCountess întreabă:
roxyb97 întreabă: