Pai depinde 1 femeie + un barbat = un copil
1 cutie de lapte + ciocolata = o bautura
1 coca + 1 cola = 1 coca cola
1 intrebare + un raspuns = un test
242-4321: 35258273 - {121545-1441 x [12115441515 x 51 : 44545 -( 1+1)+12154551 + 151] x 17}
Ceea ce rezulta ca ne da 2!:X
Cu toate ca pare greu de crezut, era sa pic examenul la Arhitectura Calculatoarelor tocmai din cauza ca am scris 1+1=2. Nu se poate mai fals! 1+1=1, si e logic (exact, logic). Logica matematica sustine ca 1 este asociat evenimentului Adevarat, iar plus operatiei "sau". Asadar, un adevar sau un adevar e intotdeauna un adevar Deci, 1+1=1! (a sunat a tocilar, asa-i?)
Ohh doamnee. nu e logik ca face 3...
explicatie: doi in pat si mai iese unu)
Aaaa ce ii ala 1? ceva marca de nava spatiala... daca da atunci 1+1=aaaa...o gaura neagra?
1+1.hmm greu de ziss este o reactie de chimie complicata cu multe cifre si litera si iti spun exact cum se rezolva:
1 este x iar celalt 1 este y
x+y se casatoresc si vor sa aiba copii
x zice ca nu poate iar atunci y o violeaza
x ramane insarcinata si a spus ca vor avea atatia copii cati a avut si garcea si cai va numi xxx
x a facut calculu asa
4574417212454354654165*5646543457jfghd/546g435dg44gdf65-65g4f5d4gh56dg+4gdf4g54dfg=3 tripleti xxx
Face mamuska un branzoi.Un unu plus un unu egal cu doi de unu, sau erau trei de unu.In fine.Radical de 1 ridicat la patrat rezulta -100 lei datorie la carciuma. Deci 1 Mo+1 Foca+1 Duh=Chiei Aghiuta Prindem-ai de puta Intr-alu trompii cuvant si alu' Spirit' Sfant.Mancati-ar jiermii ochii-n mormant deci=3 par pubian de pe ****c care sunt in plusegal cu gaura neagra de pe ****c la pufosenie
Gata, te.am lamurit. funda
Intrebare cam gay dar nu conteaza.Pai ce sa-ti zic 1+1 depinde de context. 1whisky+1vodca= 1 betie. 1ora de engleza+1ora de religie= timp pierdut. 1smecher+1prost=cocalar.Ca asta-i faza a doua dar daca o iei din punct de vedere matematic ar suna cam asa 1+1=(nu o sa-ti vina sa crezi)
5!
O zi placuta!
Mama mia! Da ne pui la încercări grele.
1+1 =? Unii oamnei au stat nopți peste nopți in laboratorul sau pentru ca să descopere tainele caluclui si socotitului.Marele Pitagora, a încercat acest greu exercițiu. I-a luat luni de zile și ani de ani până să se descopere asta.Bă da chiar a scris și un perete.
1+1= 1 = un punctulet sau bețisor = 1 punctulet reprezinta numai 1 și nimic maui mult.
1+1 = 3
1+1 face altu...da dc 1+1 si nu una+alta? sa dea doua...deci 1+1=bere si party*
1+1=tutankenstain ...impreuna cu bunica.
O sa raspund la fel ca blonda care nu stie sa scrie numarul 11 : nu stiu pe care 1 sa il pun in fata!
Niciodata nu se va primi un raspuns la aceasta intrebare pentru ca nici pitagora si nici arhimede nu stiu iti dai seama cat de greu este? ai pus o intrebare interzisa pe tpu.ro pentru ca este prea grea
looooooooooooooooooooooooooooool
Pentru a se demonstra ca blondele NU sunt proaste s-a organizat un concurs. Juriul intreaba blonda :-Cat face 2+2? Blonda : 5! Din sala se aude, mai dati-i o sansa! Juriul Cat face 1+1? Blonda : 2!
Sala striga : Mai dati-i o sansa!
Deci sunt indecisa. Nu stiu sigur cat face
1+1 face 11. Stiu asta de la un test la matematica la care am luat 3.
Profu de mate a spus ca daca nu invat cat fac 1+1 ma lasa repetenta.
Acum cred ca face 2.
Radical din 4 supra ipotenuza catetei suprapusa pe o chiuloasa de tanc pe injectie, inmultita cu 3 cartofi minus PI, unde Pi ecal x la cerc adunata cu multa branza feta... funda?:X
CrucifiedCountess întreabă:
roxyb97 întreabă: