Bună!
Mă, mie chiar mi-a plăcut deși trec a IX-a.
Mi-am cunoscut niște colegi deja acum câteva zile înainte prin intermediul facebook-ului (cine zice că facebook-ul nu e folositor?), am căzut cu colege pe care le-am avut și în școală, avem o dirigă de treabă, clasele lasă de dorit pentru că un corp e în renovare dar în rest a fost super.
Deocamdată nu e așa nasol la liceu. Simt că am să mă intregrez repede.
Succes tuturor în noul an școlar!
Cum să fie?
Am început cu caterinca din prima zi.
Avem noroc că diriga-i de treaba... dacă nu era nu mai călca prin clasa noastră nici s-o împuşti.
Avem o colegă nouă(e prea liniştită) o să mă înţeleg cu ea dar nu o să fim "B.f.f".Am stat la şcoală 2 ore să ascult nu ştiu ce reguli şi să semnez 6 procese verbale.Desigur toţi am început să facem mişto de dirigă şi tot aşa.Mi-am revăzut vacile şi bovinele. Unii profesori au plecat.Am o vacă la Română ca anul trecut(tu-o-n gât ).Am plecat de la şcoală m-am dus cu o vacă şi un bou în parcul nostru de toate zilele.Am fost la Mc am mâncat mai rău ca porcii.Am rămas fără cartelă.M-a dus vărul meu. Apoi a mers la mine ne-am dus din nouîn parc şi a dormit la mine.
Drăguţ, nu?
Naspaaa ca toate azi a fost cea mai plictisitoare zi de scoala si sunt pe a 8..sunt undele si faine
Mai am 2 ani dă liceu.
Când am intrat în clasă, normal, eu '' Da-ţi-vă nenorociţilor, locul din spate e al meu ''.
A ta cum a fost copchilaş?
Am şi eu trei piţi în clasă şi 5 cocalari. XD Ce să faci... Te obişnuieşti, mai ales că dacă se apropie unu de mine primeşte cafteală.
raluca750 întreabă: