Mama mi-a spus ca daca nu pot spune o vorba buna cuiva mai bine tac asa ca daca l-as intalni pe Justin i-as sparge fata, rupe gatu, i-as smulge coa**le (daca are, daca nu vad eu) si i leas baga pe gat, i-as taia limb si i-as bagao in cur sau pur si simplu ii contopesc fata cu asfaltu de vreo 10-20 de ori ca ce am zis mai sus e mult de munca si pentru unu ca el nu merita osteneala.
Mama mi-a spus ca daca nu pot spune o vorba buna cuiva mai bine tac asa ca daca l-as intalni pe Justin nu i-as zice nimic.
Moamă ce ne umplu fanii Number one Justin Bieber de stupizi )
Oricum nu mi se rupe, MI SE FLOŞCĂIE.
I'as spune:
Du'te direct in p.la si i'al p c.at si baga'ti'l in gura cu mot cu tot, s'o f.ti de 3 ori in m.ie cu ma'ta, si cu tact'o si cu tot neamu tau de naveta spatiala...nesimtitu' dracu' care esti!
:]]
Heeeey, Justin, say HI to my lil' friend.
*vine din spatele ei un rechin nemâncat de câteva zile*
Aaaa de mult te asteptams a te intalnesc.Esti cel mai tare *fata de demon*.Si atunci scot orice am la indemana si il lovesc tare pana zice ca se lasa de cantat.
Frumos esti maaa ! Stiu foarte bine,si tu stii foarte bine,si ele stiu foarte bine, si ei stiu foarte bine, si toooooooaaata lumea stie foarte bine ca esti cel mai prost cantaret si ca ai 51 de ani.
Pai,el a fost descoperit pe net,de catre Usher,i-as spune:Ce a vazut Usher la tine cand a dat click-ul ala pe video-ul tau de pe youtube,si a risipit sansa altora,poate o bucata de carne cu freza care alearga dupa fete.
Bine inteles,nu cred ca ia-s spune asta,sunt doar un copil,si oricum recunosc ca as tipa,si as sari de i-as rupe gatul, mi-ar conveni sa fac asta, dar cred ca as primi o amenda frumoasa pentru parintii mei
Love you like a sister!(asta isi spun lesbiencele...ptc. sa recunoastem,. Gustin nu arata a baiat)
I-as spune ca il iubesc copiii de 13 ani de pe TPU care vor sa para mai speciali prin faptul ca spun aici ca nu le place muzica lui
ps: serios,voi ganditi inainte sa postati?
pe cine naiba intereseaza daca va place voua sau nu de ala?, vreti sa pareti jmecheri a?, cititi o carte
Nu i-as spune nimic, ca nu-mi pasa... Nu sunt anti el, da nici nu sunt fana. As trece pe langa el pe strada, ca pe langa oricare alt om...
Asta: '' Justin te iubesc, esti cel mai cool, plz da-mi un autograf, te adooor, yu are the best boy ever, i like you ''
I-as spune:,, Justin estii cel mai cool si dragut baiat din lume ai o voce de aur si te ador...si nu fii suparat pentru ce zic totii prostii (aicii ma refer la voi. daca nu stiati).
Oricum Justin e THE BEST BOY INTHE WORD!
Julyly2089 întreabă: