As da fuguta sa iau spray-ul impotriva gandacilor! Si apoi l-as da afara din casa. No offense, dar asta as face eu!
I`as da cu tastatura in cap dupa care l`as lega, l`as rade in cap dupca care i`as pune o lesa si l`as plimba dezbracat pe strada cu un semn pe spate "Scuipa`ma!"
M.as duce in bucatarie, as lua o tigaie si i.as da cu ea in cap apoi i.as da cu ketchup pe fata si i l.as ducd lu' selena gomez sa.l vada
As inchide ianpoi dualpu las bate i ncuie si i-as da drumu de pe bloc
dupa aia as inchiria o cisterna si as trece de cateva ori peste
I-as da cu o bata in cap! Bine acum serios vorbind scuze daca sunteti fani sau in fine...In sfarsit, nu imi place de el si nici muzica pe care o asculta.Nu vreau sa jignesc pe nimeni:*
pupici
Ba,cu cat ma gandesc mai mult cu atat imi suna mai rau ce gandesc
"E un idiot si *********************************************************************************..."
De ce il urati asa mult? Nu inteleg,si eu l-am urat pe el,dar acum ma gandesc ca si el e un om-.-chiar daca il plac (aproape) toate fetele nu mi se pare asa de...(idiot)Daca ati fi in locul lui si var ura TOTI BAIETII DIN LUME (aproape) ce ati face? Mi se pare stupid sa urati un om de ciuda ca ii placut de fete sau nu stiu ce spuneti voi...(nu sunt gay)
Eu i-as cere un autograf si i-as spune sa, ao stea cu mine putinsi sa mai vina, dar nu prin dulap-.-
Pai,daca te referi la expresia,, a iesii din dulap,, adica a recunoaste ca e gay, atunci l-as aplauda pentru ca frant zeci de milioane de inimi de proaste
Ce aveti fratilor? Mai toate intrebarile de la T/A contin numele Justin Bieber Chiar asa mare vedeta e asta de ii da'ti atata importanta? Mie mi se pare prea penibila situatia asta. Oare cand se va termina? Poate ar fi mai bine sa existe si o categorie "intrebari stupide" si sa puneti acolo cate intrebari vreti voi cu/despre Justin asta si Ladykk (super fana disperata de soarta )
L-as inchide acolo, as face o gaura in dulap pe unde sa respire si l-as tine prizonier, dandu-i de mancat tablouri cu miley cyrus si selena gomez si de baut apa cu marijuana lui miley cyrus(pentru ca daca nu stiati se drogheaza)... oricum da-l undeva de copil copac...
Eu unu las baga inapoi in dulap si as bata cuie la la sicriu in dulap supaia incep sa fac gauri de cam 3-4cm in el si as incepe cu sabii dupai ii dau foc
I-aş da cu spray de gândaci în ochi, apoi l-aş pune într-un sac şi l-aş băga într-o maşină de gunoi, ca să ajungă de unde a venit.
Nu stiu ce are toata lumea cu baiatu asta jumate de natiune il adora si jumate vrea sa il omoare.Lasati-l naibii in paceNici eu nu-s fan si nici nu-mi place muzica lui dar nici nu vreau sa-l omor.Dar sincer cred ca l-as pune intr-o cutie si l-as duce la scoalaAr fi isterie totala
Julyly2089 întreabă: