| bitsyboom111 a întrebat:

Daca justin bieber ar iesii din dulap chiar acum, ce ati face?

Răspuns Câştigător
| DangerKid a răspuns:

L-as lega de scaun si i-as pune rock pana moare

111 răspunsuri:
| AcrossTheSky a răspuns:

L'as pune sa o invoce pe bloody mary.i'as inregistra moartea si as pune'o pe internet smug

| xXAMAXx a răspuns:

As-i tipa ca ma speri usorrolling on the floor Mai Ales ca e uratrolling on the floor! Funda plzzz
!

| MalinaH a răspuns:

Las inchide in dulap pana il rod sobolanii

| LittleandLiars a răspuns:

Persoana care a dat stupid si nefolositor sigur este "LadyJ"laughing)

| cosmin09 a răspuns:

L-as baga inapoi ca nu imi placelaughing

| Ryder_7882 a răspuns:

I-as trage un pumn in moaca aia de copil tembel si apoi i-as pune marilyn manson cu tot cu videobig grin

| evyeva97 a răspuns:

As tipa si as sari pe ellaughing. clarlaughing)

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Vand autografe de la o "vedeta" moarta adica Justiiin Gaybeer

| lorena283 a răspuns:

Il pun inapoi in dulap, leg dulapu cu 5 lacate si dupa il arunc de la etaju 8 laughing

| Maiky a răspuns:

L-as tunde cu foarfecuta de unghii laughing si i-as da leti de cantat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as privi vreo 20 s apoi l-as intreba :ce cauti prapaditule la mine in dulap, Selena nu a trecut azi pe aici? HAHAHAHAAH tongue tongue tongue

| suprizaman a răspuns:

As inchide repede dulapul si l-as incuiawinking

| Nu a răspuns:

Dupa ce l-as arunca pe geam mi-as dezinfecta dulapu.

| DudaYeah a răspuns:

I-as spune :" piei aghiuta! "" laughing

| MadduM a răspuns:

Daca ar iesii din dulap? Păi sincer, nu mă prea omor gen: Huăăăă, Justin Bieber( sau biberon, cum îi spuneți voi) hai să-i dau cu spray de gândaci.
El este un star(mă rog) ca ceilalți. Eu l-aș întreba numărul lui Selena Gomez și Lady Gogu laughing

| SuperMagicSmile a răspuns:

As urla mai ales daca ar incepe sa cantelaughingapoi as apuca ce imi vine bine la mana, l-as omora si inapoi in dulap cu el!

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Pai. nu in orice zi imi iese din dulap un,, cantaretz''. de obicei din dulap scot doar hainestraight face. deci evident ca as ramane,,:O``

| Jango a răspuns:

As lua cantaru din baie i-as da cu el in cap dupa care as suna politia si i-as anunta ca cineva a patruns la mine in casa asa as pune capat succesului sau asrfel as fii foarte satisfacut big grin

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

L-as lega de scaun,as lua fardurile si legata al ochi l-as picta,apoi l-as dezbraca,l-as duce afara, dupa aia l-as lega de copac, apoi as pune un semn langa el cu "Pentru gay:Cel mai afon om din lume.Haide-ti la fu**t!

| denisa_2171 a răspuns:

Sincer...L-as injura dupa care i-as da una in dinti

| MissDelevingne a răspuns:

L-as scuipa in mecla apoi i-as da o cascota pana ce ar zbura in cada de baie a lui boc care l-as plati sa-l oblige pe biberon sa-l spele la c u r

| DjAnita a răspuns:

Pai pot spune ca i-as cere un autograf dar i-as pune piese gotice si rock pentru ca mie nu-mi place de el...si las intreba de de iese cu selena gomez

| Danette8248 a răspuns:

I-as da un pumn in gura sa ii sara fitele alea de cocalarbig grin Cine e cu mine?

| thegreatgatsby a răspuns:

L-as ****

| ioana_2847 a răspuns:

As zice wow si as lesina pentru ca el sa ma trezeasca

| fluturas2 a răspuns:

I-as cere un autograf

| Nyco_4542 a răspuns:

La'as pune sa cante dupa aia las lua la sk dupa carelas pastra tongue poate e folositor in vreun felhee hee

| DeeDee a răspuns:

L-as baga inapoi. Dintr-un adolescent slabanog ca el, oricum pot sa traiesc doar o saptamana, apoi va trebui sa rapesc alt star Disney, sau poate pe Rebecca Black. Bah, ce imi plac copii! (vampiric mode off)

| MikeZG a răspuns:

Ias da un pumn in gura.

| Vladex1 a răspuns:

As suna la politie