L'as pune sa o invoce pe bloody mary.i'as inregistra moartea si as pune'o pe internet
I-as trage un pumn in moaca aia de copil tembel si apoi i-as pune marilyn manson cu tot cu video
Il pun inapoi in dulap, leg dulapu cu 5 lacate si dupa il arunc de la etaju 8
Daca ar iesii din dulap? Păi sincer, nu mă prea omor gen: Huăăăă, Justin Bieber( sau biberon, cum îi spuneți voi) hai să-i dau cu spray de gândaci.
El este un star(mă rog) ca ceilalți. Eu l-aș întreba numărul lui Selena Gomez și Lady Gogu
As urla mai ales daca ar incepe sa canteapoi as apuca ce imi vine bine la mana, l-as omora si inapoi in dulap cu el!
Pai. nu in orice zi imi iese din dulap un,, cantaretz''. de obicei din dulap scot doar haine. deci evident ca as ramane,,:O``
As lua cantaru din baie i-as da cu el in cap dupa care as suna politia si i-as anunta ca cineva a patruns la mine in casa asa as pune capat succesului sau asrfel as fii foarte satisfacut
L-as lega de scaun,as lua fardurile si legata al ochi l-as picta,apoi l-as dezbraca,l-as duce afara, dupa aia l-as lega de copac, apoi as pune un semn langa el cu "Pentru gay:Cel mai afon om din lume.Haide-ti la fu**t!
L-as scuipa in mecla apoi i-as da o cascota pana ce ar zbura in cada de baie a lui boc care l-as plati sa-l oblige pe biberon sa-l spele la c u r
Pai pot spune ca i-as cere un autograf dar i-as pune piese gotice si rock pentru ca mie nu-mi place de el...si las intreba de de iese cu selena gomez
La'as pune sa cante dupa aia las lua la sk dupa carelas pastra poate e folositor in vreun fel
L-as baga inapoi. Dintr-un adolescent slabanog ca el, oricum pot sa traiesc doar o saptamana, apoi va trebui sa rapesc alt star Disney, sau poate pe Rebecca Black. Bah, ce imi plac copii! (vampiric mode off)
Julyly2089 întreabă: