Dupa ce vad inchid dulapul.repede duc dulapul pe balcon si il arunc. undeva unde sa nu-l gaseasc nimeni curand.mai bine nu dau de el stii
Eu sincer as ramane muta pentru cateva secunde apoi as lua polonicul si i-as spune ca daca nu iese repede din casa va simti o durere mare de cap.
Cred ca l-as invata un salut misto si i-as zice sa ma duca din Romania in S.U.A. Dupa aceea l-as intreba de ce a venit la mine, dupa asta l-as intreba daca vrea sa faca un meci de ping-pong cu mine si las ruga sa ma lase sa ma joc pe consola lui. Dupa aceea las ruga sa imi cumpere un mobil nou deoarece al meu s-a spart..
Pai. l-as lega de scaun si apoi l-as trage dupa mine pana la cle mai apropiat zgarie-noi. si apoi. nu va mai fi nicun jusin bieber. va fi justin placinta) )
Invidiosi sunt baietii astia pe el...ai ai...K el are un succes la fete:X:X
P.S.: Mie oricum nu imi place de el
Ehh... nu am nimic cu baiatu` nu mi`e antipanic. dar in orice caz mi-as incuia dulapu`
Las lega de scaun i-as pune calus la gura ca sa nu ciripeasca si apoi ii infig castile in urechi i le lipesc cu super glue le conectez la sistemul audio si dau death metal pana ii tasneste sangele din urechi si din ochi apoi incinerez cadavrul si cenusa o arunc in veceu
Eu sincera sa fiu as vb cu el tot felul de chestii posibile si dupa las intreba ce vrea sa manance poate eu fi foame saracului si as mai vb cu el apoi sa fim impreuna apoi sa ne casatorim si incurand sa fiu doamna bieber si o sa facem o gramada de copii. Uite, ce am zis e o gluma.Stiti de ce majoritatea baietilor il urasc? Pentru ca el ese dragut, desptept si talentat si lor le este ciuda ca fetele il plac.dar daca e dragut ce vreti. oricum daca ar iesi din dulapul meu cu siguranta las\i lua cu incetul.Si sunt si genul lui de fata asi avea ft. multe sanse.Inainte eram asa indragostita de el incat il visam in fiecare nopate.
Julyly2089 întreabă: