I-aş da cu spray de gândaci în ochi, apoi l-aş pune într-un sac şi l-aş băga într-o maşină de gunoi, ca să ajungă de unde a venit.
Daca as avea sot povestea ar fi:
Ma inseala sotul cu GAYstin Bibar! Aha, stiam eu ca e gay!
As da fuguta sa iau spray-ul impotriva gandacilor! Si apoi l-as da afara din casa. No offense, dar asta as face eu!
Dupa ce vad inchid dulapul.repede duc dulapul pe balcon si il arunc. undeva unde sa nu-l gaseasc nimeni curand.mai bine nu dau de el stii
L-as lega de scaun,as lua fardurile si legata al ochi l-as picta,apoi l-as dezbraca,l-as duce afara, dupa aia l-as lega de copac, apoi as pune un semn langa el cu "Pentru gay:Cel mai afon om din lume.Haide-ti la fu**t!
De acord cu @VsShadow.Numai ca eu sunt fata .
Hey daca l-as vedea acum iesind din dulap nu stiu exact ce as face cred ca as fi destul de mirata (prin destul vreau sa spun impresionata ca ar cauta el in dulapul meu )
Stiu ca il urati nici mie nu imi place ba chiar nici un pic dar totusi ma enervez cand vad milioane de intrebari cu justin bieber lau LadyJ sau celelalte obsedate cred ca ar fi bine sa se faca o categorie gen anti-jb pentru aceste intrebari.
Imi aprind telefonul si am un sunet de impuscaturi, indrept telefonul spre el si il sperii, daca nu se sperie, chem FBI-ul si spun ca am un monstru sau o fiinta travestita
O si inainte sa chem FBI-ul i-as dedica melodia lui Rebecca Black "Friday"http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0 sa-si vada si el sora geamana pierduta de mult
Pai,daca te referi la expresia,, a iesii din dulap,, adica a recunoaste ca e gay, atunci l-as aplauda pentru ca frant zeci de milioane de inimi de proaste
As urla mai ales daca ar incepe sa canteapoi as apuca ce imi vine bine la mana, l-as omora si inapoi in dulap cu el!
L'as pune sa o invoce pe bloody mary.i'as inregistra moartea si as pune'o pe internet
Julyly2089 întreabă: