| bitsyboom111 a întrebat:

Daca justin bieber ar iesii din dulap chiar acum, ce ati face?

Răspuns Câştigător
| DangerKid a răspuns:

L-as lega de scaun si i-as pune rock pana moare

111 răspunsuri:
| Fiction a răspuns:

Eu sincer as ramane muta pentru cateva secunde apoi as lua polonicul si i-as spune ca daca nu iese repede din casa va simti o durere mare de cap.

| airflower a răspuns:

I-asi da cu ceva in cap si i-asi pune muzica DNB neuro funk.

| DeeDee a răspuns:

L-as baga inapoi. Dintr-un adolescent slabanog ca el, oricum pot sa traiesc doar o saptamana, apoi va trebui sa rapesc alt star Disney, sau poate pe Rebecca Black. Bah, ce imi plac copii! (vampiric mode off).

| DeeDee a răspuns:

L-as baga inapoi. Dintr-un adolescent slabanog ca el, oricum pot sa traiesc doar o saptamana, apoi va trebui sa rapesc alt star Disney, sau poate pe Rebecca Black. Bah, ce imi plac copii! (vampiric mode off)

| MetalRocker a răspuns:

Simplu! Mi-as scoate hainele si l-as incuia acolo

| Rustin a răspuns:

As inchide ianpoi dualpu las bate i ncuie si i-as da drumu de pe bloc
dupa aia as inchiria o cisterna si as trece de cateva ori peste

| LittleandLiars a răspuns:

Persoana care a dat stupid si nefolositor sigur este "LadyJ"laughing)

| delakpanlaa a răspuns:

L-as inchide acolo, as face o gaura in dulap pe unde sa respire si l-as tine prizonier, dandu-i de mancat tablouri cu miley cyrus si selena gomez si de baut apa cu marijuana lui miley cyrus(pentru ca daca nu stiati se drogheaza)... oricum da-l undeva de copil copac...

| Locaa a răspuns:

@Xfact9r Ti-am dat din greseala stupid, in loc de inteligentlaughingScuza-ma.

| porto89 a răspuns:

Un briceag in gat laughing ce in bieber nu intra? si apoi pishu pe el si apoi la loc in dulap rolling on the floor

| porto89 a răspuns:

Multumesc pentru voturi rolling on the floor))) fani ca si mine :X

| SmoKKe19 a răspuns:

I`as da cu tastatura in cap dupa care l`as lega, l`as rade in cap dupca care i`as pune o lesa si l`as plimba dezbracat pe strada cu un semn pe spate "Scuipa`ma!" big grin

| CrIsSLoveCristi a răspuns:

Invidiosi sunt baietii astia pe el...ai ai...K el are un succes la fete:X:X

P.S.: Mie oricum nu imi place de elbig grin

| lawe_3454 a răspuns:

Mi-am aruncat dulapurile pe geam ca să previn dezastrul.

| Oxanna a răspuns:

Pai...cred ca m`as speria
si apoi l`as bate cu pixurolling on the floor)
si apoi l`as trece prin cele 3 chinuri chinezesti:
1. i`as pune un bolovan e piept
2. i`as lega ''ou'' stang de bolovan, l`as arunca pe fereastra
3. i`as lega ''ou'' drept de pat

| BlueEyes a răspuns:

Ce aveti fratilor? Mai toate intrebarile de la T/A contin numele Justin Bieber thinking Chiar asa mare vedeta e asta de ii da'ti atata importanta? Mie mi se pare prea penibila situatia asta. Oare cand se va termina? Poate ar fi mai bine sa existe si o categorie "intrebari stupide" si sa puneti acolo cate intrebari vreti voi cu/despre Justin asta si Ladykk (super fana disperata de soarta )

| UnRauNecesar a răspuns:

L-as da afara din casa si l-as pune sa cante happy

| MissDelevingne a răspuns:

L-as scuipa in mecla apoi i-as da o cascota pana ce ar zbura in cada de baie a lui boc care l-as plati sa-l oblige pe biberon sa-l spele la c u r

| MalinaH a răspuns:

Las inchide in dulap pana il rod sobolanii

| OanaVlad a răspuns:

As zice : Do you want to be my boyfriend? :X

| PredatoR a răspuns:

As scoate thompson-u' laughing
Ce sa-i fac... directa de stanga, directa de dreata/ croseu de stanga si un upercut cu dreaptalaughing

| LoveKiddie a răspuns:

I-as da cu o bata in cap! Bine acum serios vorbind scuze daca sunteti fani sau in fine...In sfarsit, nu imi place de el si nici muzica pe care o asculta.Nu vreau sa jignesc pe nimeni:*
pupici

| Minks a răspuns:

N-are loc la mine in dulap, din fericire pentru el.

| g3orgiana16 a răspuns:

I-as cere un autograf... apoi lasi da la leilaughing

| Vladex1 a răspuns:

As suna la politie

| denisauchiha a răspuns:

M.as duce in bucatarie, as lua o tigaie si i.as da cu ea in cap apoi i.as da cu ketchup pe fata si i l.as ducd lu' selena gomez sa.l vada rolling on the floor

| thegreatgatsby a răspuns:

L-as ****

| maya1030 a răspuns:

L-as baga in beci si l-as inchide acolo dupa care as cere bani pentru al da inapoi stapanului. DAR nu am eu norocul asta.

| shadovv a răspuns:

L as lua ostatic pentru o suma frumusica.