Ii spun ca hotii au intrat in locuinta lui si au reusit sa fure destul de multe lucruri
Ii spun ca e asteptat la bellu pe aleea artistilor in memoriam lui ion dolanescu sa cante o piesa de a lui "m-am nascut langa carpati.
Ii spun ca il incui intr-o camera doar cu o chitara, sa nu sa plictiseasca. Fara mancare si fara apa. E el inventiv face ceva. Si nu cred ca sta fara sa se distreze.
Il sun cu numar privat si ii spun : " Alo, Pavel Bartos, am pregatit toate cele necesare pentru a-l face pe Smiley sa dispara sa fi doar tu Mosul Cosmote.".
Bai Smiley, iti canta astia ultima melodie live la ZU si cica vor drepturi de autor.
Sunt la un magazin
Il sung pe Smiley si ii spun ca prietenul lui alex velea e acolo cu mine.
ii spun sa vina si cand ajunga cand ma intreaba:unde e alex?
ii zic Farsa de anul nou!
)
Vai ce am ras.da-ti 2 palme ca sa rad cu foc.
Ii spun ca de acum nu mai face parte din emisiunile Vocea Romaniei si Romanii au Talent!
Ii spun ca a fost dat afara de la reclama de la Cosmote de Craciun si va fi inlocuit cu mine
Dau un SMS, care se presupune a fi trimis catre un destinatar gresit si suna asa: "Vesti proaste, Pavel... Din sezonul urmator la Romanii au Talent o sa fii doar tu... Dar priveste partea plina a paharului, bine? "
Ii spun ca am vorbit cu Pavel si vrea sa ii ocupe locul de prezentator la Vocea Romaniei
Îi zic ca vreau sa imi asuca anul viitor niste Aripioare de porc si Pulpe de peste!
Il sun si ii spun,,, Nu stiu daca va intereseaza, dar mi-a murit porcul. I-am cerut sa moara! " si ii povestesc cum s-a nascut si etc...
IncredibleJoker67 întreabă:
iuliaiuli18 întreabă:
DaciaRomania întreabă: