Buna seara domnule smiley! Masina cu nr de enmatriculare Bucuresti TPU este a dumneavastra? imi pare rau de aceasta tocmai am prins un hot furand-o! din pacate masina nu ascapat!
I-as zice ca datorita unei neintelegeri politia il cauta acasa si daca nu vine in 15 minute politia ii ia casa. averea. faima si l-ar baga la puscarie pentru ca a furat bani, si nu se mai poate arata acum la lume din cauza arestului.I-as zice si ca cineva a depus o plangere pentru melodiile furate.
-Buna Smiley sunt de la concursul "Cele mai bune voci 2013 te anunt ca tocmai ai fost ales castigor! Te rog sa vi in cursul zilei de maine sa iti revendici trofeul si premiul! An nou fericit!
As suna cu privat:"Alo Smiley? Am ascuns cadavrul, acuma ce fac? Grabeste-te cu raspunsul politia e in curtea mea!"
Alo. Buna ziua! Mos Craciun la telefon. Mosul are pentru tine o tablETA, biciclETA, trompETA si nET-A! Am innebunit, asa-i? )
Ii spun ca lumea este in pericol si o poate salva daca va da un concert la mine acasa de ziua mea
Ca n-o sa mai prezentator la romani au talent si nu mai este in juriu la vocea romaniei
M-as da trept iubita lui. Ceea ce-mi doresc sa fiu... Si la-s minti ca daca ma paraseste, ma sinucid si ca o sa-l bantui dupa.
Salut fratuer, sunt Velea, ti-am pregatiti o fata, te intalnesti cu ea maine la ora 14:00
Ii zic ca a murit Horia Brenciu din cauza unei boli incurabile, numita ingamfatoza acuta, el fiind in stare critica.
Ca deja sa numai fie cu Pavel Bartos la,, Romanii au Talent,, ci singur sa veseleasca lume etc.
I-as spune''Baaaaaa, vezi k nevastata a ramas insarcinata cu doi gemeni''. Sau
,, Banca pe in care tocmai ti-ai depus banii a luat foc si toata investitia dat a luat bun sfarsit, asa ca de maine vei da faliment cu muzica''! Asa i-as spune
Ii spun ca nu va mai fi jurat la Vocea Romaniei si ca nu va mai prezenta alaturi de Bartos la Romanii au talent
Ii zic, ca bartos nu ii va mai fi coleg nici la emisiune nici in reclame.
Ii spun ca am facut o plangere la politie pe numele lui pentru ca mi-a spart masina
IncredibleJoker67 întreabă:
iuliaiuli18 întreabă:
DaciaRomania întreabă: