Vorbesc cu Dan Negru sa-i facem o farsa si sa aratam farsa la,, Plasa de Stele". Supa ce stabilesc cu Negru locul il sun pe Smiley si merg cu el in locul respectiv.Ii spun sa ma astepte ca merg pana la baie si i se face farsa. Dupa ii spun,, Teapa de anul nou!"
Il sun cu privat, bag *31* in loc de #31#, si ii spun ca sunt intr-un loc cu sute de morti, iar cand o sa ma intrebe unde ma aflu o sa spun ca la cimitir :3
Buna Smiley hai te rog pana la mine acasa imi este foarte rau si nu ma pot ridica din pat sa merg la doctor si as vrea sa ma ajuti tu
Ii spu ca i-am luat cadou o tabletaaa cu net/aaa, dar de fapt ii dau un telefon vechi
Buna ziua! Ati castigat nu milion de euro. Pentru a va ridica banii, mergeti la banca din orasul dumneavoastra... etc
Ii spun ca mi-a fost data o poza cu el cand era mai mic si este foarte compromitatoare si, de nu-mi da ce vreau, aceasta s-ar putea raspandi pe internet.
Salut fratuer, sunt Velea, ti-am pregatiti o fata, te intalnesti cu ea maine la ora 14:00
I-as spune''Baaaaaa, vezi k nevastata a ramas insarcinata cu doi gemeni''. Sau
,, Banca pe in care tocmai ti-ai depus banii a luat foc si toata investitia dat a luat bun sfarsit, asa ca de maine vei da faliment cu muzica''! Asa i-as spune
Ii spun ca nu va mai fi jurat la Vocea Romaniei si ca nu va mai prezenta alaturi de Bartos la Romanii au talent
IncredibleJoker67 întreabă:
iuliaiuli18 întreabă:
DaciaRomania întreabă: