Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

De anul nou ii faci o farsa la telefon lui Smiley. Cum anume il pacalesti?

160 răspunsuri:
| marinanaty a răspuns:

Ca n-o sa mai prezentator la romani au talent si nu mai este in juriu la vocea romaniei

| Cristal11 a răspuns:

Il sun si ii spun,,, Nu stiu daca va intereseaza, dar mi-a murit porcul. I-am cerut sa moara! " si ii povestesc cum s-a nascut si etc... laughing

| Chaneluta a răspuns:

Ai greșit data! Mâine este Revelionul! Acum culcă-te! Somn ușor!

| pisicutaKity a răspuns:

Il sun prefacandu-ma ca sunt cel mai mare sef pe Romania de la Cosmote si ii spun ca il dau afara si nu mai poate face reclame la acesta firma.

| Teodorescu_Alexandra_1992 a răspuns:

Ii zic, ca bartos nu ii va mai fi coleg nici la emisiune nici in reclame.

| Butterflybeautiful a răspuns:

Ii spun asa :
Buna Ziua!
Sunt o vecina dvs eram in trecere si am vazut ca cineva va desumflat rotile de la masina.
Va rog sa mergeti de urgenta pana la masina dvs.

| NirvanaGrrr a răspuns:

Il sun pe Smiley si ii spun: "Nu te mai vrem printre Mosii Cosmote. Vei fii inlocuit, dar stai linistit. Vei lucra in continuare la Cosmote, ca barbat de servici zis si curatator de WC-uri!"

| FlyGaster97 a răspuns:

As suna cu privat:"Alo Smiley? Am ascuns cadavrul, acuma ce fac? Grabeste-te cu raspunsul politia e in curtea mea!"

| KoreaJapan a răspuns:

Ii spun ca zombii vor sa ii faca cadou un catelus pufos violet si ca vor ciocani la usa lui in orice clipa laughing

| Biuuuts a răspuns:

Il salut, iar apoi ii spun ca i s-a anulat un concert.

| an0therkid a răspuns:

Ii spun ca Bartos a avut un accident si a uitat de el

| Luke21Rules a răspuns:

Ii spun ca a castigat zmeura de aur si trebuie sa isi ridice premiul

| dianangogo2 a răspuns:

Ii spun ca lumea este in pericol si o poate salva daca va da un concert la mine acasa de ziua mea

| MovileanuMariaLaura a răspuns:

Pai... in primul rand ii afli numarul de telefon, si ii spui ca afara il asteapta un dezastru, si apoi ii spui ca esti seful de la cosmote si ca l-a dat afara iar trebuie sa se duca la lucru. Sa blocheze cineva liftul (daca este) si sa spuna ca este in lucru si ca nu mai pot sa-l deblocheze numai peste 2 zile iar dupa 15 minute sa-i spuna cineva ca a fost o farsa

| mona a răspuns:

Ca...conducerea PRO-TV a facut ceva modificari si s a ajuns la inlocuirea lui Smiley din juriu,, vocea Romaniei,, cu Pavel Bartos

| Elenaa34 a răspuns:

Ii spun ca Laura Cosoi ia incendiat casa laughing

| alexa3000 a răspuns:

Se desfiinteaza Cosmote laughing

| Lexu12 a răspuns:

Ii zic ca s-a dat o lege ca el sa nu mai stea nebarbierit

| Andrei0510 a răspuns:

Ii spun ca Bartos a plecat la Antena 1

| Iliescu_Narcis_1996 a răspuns:

Ai cer numarul de telefon si al sun cu numar privat

| MC_Adi_1991 a răspuns:

I-as spune ca sunt pavel partos si ca nu mai suntem prieteni si ca am dat foc la toate magazinele cosmote

| Bella116 a răspuns:

Ii spun ca si-a pierdut telefonul rolling on the floor)

| Flavia_Anelissa_1998 a răspuns:

Il sun intr-o noapte si ii spun ca pana acum a fost in coma. Simplul fapt ca intraga lui viata pana in momentul de fata a fost doar un vis, ar fi o farsa destul de dura dar reactia lui ar fi maxima laughing.

| xBlueAngel a răspuns:

Ii spun ca am vorbit cu Pavel si vrea sa ii ocupe locul de prezentator la Vocea Romaniei

| CATEAARABADI5076 a răspuns:

Ca deja sa numai fie cu Pavel Bartos la,, Romanii au Talent,, ci singur sa veseleasca lume etc.

| Polonic1 a răspuns:

Ii spun ca face muzica de calitate.

| Andrei_Andutu_1992 a răspuns:

Ii zic ca Laura Cosoi ii vrea inapoi

| TpuUser123 a răspuns:

Ii spun ca sa ales un nou presedinte...

| AdriAdrienutza a răspuns:

Desigur! Ii fac doar daca imi dati numarul lui. happy happy happy

| Inuk_Ylknur_1999 a răspuns:

Pentru ca ai trimis 2014 ho, ho-houri, chiar si la 8 dimineata primesti de la noi telefon dorit : un iphone 5s gold.Si el raspunde:Nam nevoie.iar eu zic :nici nu til dadeam...nu prea e amuzant ca la scris fratimiu si are doar 8 ani