Ca n-o sa mai prezentator la romani au talent si nu mai este in juriu la vocea romaniei
Il sun si ii spun,,, Nu stiu daca va intereseaza, dar mi-a murit porcul. I-am cerut sa moara! " si ii povestesc cum s-a nascut si etc...
Il sun prefacandu-ma ca sunt cel mai mare sef pe Romania de la Cosmote si ii spun ca il dau afara si nu mai poate face reclame la acesta firma.
Ii zic, ca bartos nu ii va mai fi coleg nici la emisiune nici in reclame.
Ii spun asa :
Buna Ziua!
Sunt o vecina dvs eram in trecere si am vazut ca cineva va desumflat rotile de la masina.
Va rog sa mergeti de urgenta pana la masina dvs.
Il sun pe Smiley si ii spun: "Nu te mai vrem printre Mosii Cosmote. Vei fii inlocuit, dar stai linistit. Vei lucra in continuare la Cosmote, ca barbat de servici zis si curatator de WC-uri!"
As suna cu privat:"Alo Smiley? Am ascuns cadavrul, acuma ce fac? Grabeste-te cu raspunsul politia e in curtea mea!"
Ii spun ca zombii vor sa ii faca cadou un catelus pufos violet si ca vor ciocani la usa lui in orice clipa
Ii spun ca lumea este in pericol si o poate salva daca va da un concert la mine acasa de ziua mea
Pai... in primul rand ii afli numarul de telefon, si ii spui ca afara il asteapta un dezastru, si apoi ii spui ca esti seful de la cosmote si ca l-a dat afara iar trebuie sa se duca la lucru. Sa blocheze cineva liftul (daca este) si sa spuna ca este in lucru si ca nu mai pot sa-l deblocheze numai peste 2 zile iar dupa 15 minute sa-i spuna cineva ca a fost o farsa
Ca...conducerea PRO-TV a facut ceva modificari si s a ajuns la inlocuirea lui Smiley din juriu,, vocea Romaniei,, cu Pavel Bartos
I-as spune ca sunt pavel partos si ca nu mai suntem prieteni si ca am dat foc la toate magazinele cosmote
Il sun intr-o noapte si ii spun ca pana acum a fost in coma. Simplul fapt ca intraga lui viata pana in momentul de fata a fost doar un vis, ar fi o farsa destul de dura dar reactia lui ar fi maxima .
Ii spun ca am vorbit cu Pavel si vrea sa ii ocupe locul de prezentator la Vocea Romaniei
Ca deja sa numai fie cu Pavel Bartos la,, Romanii au Talent,, ci singur sa veseleasca lume etc.
Pentru ca ai trimis 2014 ho, ho-houri, chiar si la 8 dimineata primesti de la noi telefon dorit : un iphone 5s gold.Si el raspunde:Nam nevoie.iar eu zic :nici nu til dadeam...nu prea e amuzant ca la scris fratimiu si are doar 8 ani
IncredibleJoker67 întreabă:
iuliaiuli18 întreabă:
DaciaRomania întreabă: