II spus ca s-a produs o eroare din cauza ca a mers Vodafone sa vada ceva acolo si lau concediat de la Cosmote si lau angajat la Vodafon
Il sun si ii zic :
Eu:-Alo! Alo! ALo! Mai esti pe fir?
El:-Da.
Eu:-Vezi sa nu cazi!
Ii zic ca il caut oriunde ar fi sa-l las fara de nuci fiindca mi-a lasat sora gravida.
Ii zic ca a murit Horia Brenciu din cauza unei boli incurabile, numita ingamfatoza acuta, el fiind in stare critica.
I-as spune ca a fost telefonat de catre Elena Salaru, moldoveanca care l-a impresionat pe acesta de doua ori!
-Buna Smiley sunt de la concursul "Cele mai bune voci 2013 te anunt ca tocmai ai fost ales castigor! Te rog sa vi in cursul zilei de maine sa iti revendici trofeul si premiul! An nou fericit!
Ii spun ca a fost dat afara din emisiunILE vocea ROMANIEI, ROMANI AU talent si ca politia il acuza ca a omorat pe cineva
Ii spun sa coboare repede pana jos pentru ca-l astepta Fuego sa primeasca autograful sau.
II spun ca vreau sa ascultam piesele lui fuego impreuna si daca nu vine il rog pe fuego sa mergem noi la el ) sau ii trimit o papusa chucky
Cu minute. O sa ai spun ca sunt de la cosmote si ca i-a exirat abonamentul
Ca a castigat la bingo... Sau ca sunt Pavel si sa ne intalnim la mall la ora X.
Ii spun ca a fost dat afara de la reclama de la Cosmote de Craciun si va fi inlocuit cu mine
-Alo!
-Alo! Cine este?
-Doream sa va intreb daca va merge frigiderul?
-Da.
-Atunci du-te si prinde-l!
-Cine este?
-...
IncredibleJoker67 întreabă:
iuliaiuli18 întreabă:
DaciaRomania întreabă: