"Pari de treaba, dar de ce mi se pare ca esti prea credul?" -Eu credul? man, 100% inaccurate
Se poate avea in vedere ca e prea'' pompos'' si laudaros.
). Daca el e laudaros, inseamna ca nu l-ai intalnit pe Endoryus ).
De fapt...El e narcisist, deci poate ca da. Mad e pompos.
=]]]
hai că eşti şi tu amuzant
auzi la el ce idee genială i-o trecut prin minte
păi uite cum e faza, măi,, Dantellion",,, Vezi-ţi bârna din ochiul tău şi nu paiul din ochiul altuia"
cică,, ce idee genială" )
N-ai nici o dovada in privinta existentei lui Dumnezeu
Sau tu consideri a fi o dovada "Dumnezeu exista, pentru ca eu cred in el si pentru ca scrie intr-o carte"?
Nu-mi pasa, fac ce vreau. o sa ma i-au nu numai de ochiul tau dar si de nas daca o sa trebuiasca
Dumnezeu exista pentru ca complexitatea acestei lumi e prea complexa pentru a fi dezvaluita.
Iar , iar argument relativ la autoritate?
Stii ce, suntem la trivia, aici nu scrie "religie", hai sa o lasam asa.
prietene
1. calmează-te că nu te papă nimeni, hai, calm
2. e,, iau" nu,, i-au"
pricepi tu?
"Dumnezeu exista pentru ca complexitatea acestei lumi e prea complexa pentru a fi dezvaluita." Ofera si stiinta o explicatie destul de complexa in privinta evolutiei noastre, de ce as crede varianta ta cu Dumnezeu? e mai special Dumnezeu?
Nu ma intelege gresit, nu-s ateu...sa zicem un fel de agnostic..si momentan teoria stiintifica mi se pare mai aproape de adevar. Oricum dupa mine, momentan noi ca oameni nu avem capacitatea necesara sa spunem cu exactitate daca exista sau nu un zeu...
Tu ai inceput cu "discutia" asta si vezi ca ma deranjeaza ca ma faci "autoritar" cu toate ca nu zici direct de persoana mea ci de "argumentul" meu, crede-ma nu ma dau deloc interesant sau autoritar... spun ca aia e parerea mea, asta nu inseamna ca e si adevarat si mai spun si ca tu nu ai avut argumente in privinta existentei lui Dumnezeu...decat daca se pun "favoritismele".
Deci. :]]
În primul rând dacă chiar mi-ai vrea răul nu prea mi-ar păsa, fiindcă aici singurul lucru pe care mi-l poţi face aşaaa "malefic" precum crezi tu este să mă umpli de eronate sau în cel mai rău caz să mă raportezi.
În al doilea rând tu eşti cel patetic, după cum am mai spus, din cauză că, măcar dacă vrei să înjuri pe cineva, nu ai curajul de a o face într-o limbă înţeleasă de marea majoritate a oamenilor de pe aici.
În al treilea rând şi eu ştiu alte limbi, dar nu vin să-mi "expun" aici capacităţile lingvistice.
În al patrulea rând am fi putut fi prieteni, dar nu-mi plac oamenii needucaţi.
Cine ştie, poate te vei schimba şi atunci vom putea fi măcar "colegi" de râsete.
,,PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare. 2. (Despre nervi) Care inervează mușchii oblici ai ochiului. – Din fr. pathetique, gemi. pathetich. "
poftim,,, Dantellion"
poate ţie ţi-a fost lene să cauţi sensul cuvintelor pe care le foloseşti...
Argumentul relativ la autoritate e ala cu...
" N-avem voie sa mancam fructe nespalate ca asa a zis bunica.", iar tu ai spus
"Sau tu consideri a fi o dovada "Dumnezeu exista, pentru ca eu cred in el si pentru ca scrie intr-o carte"? "
Comprendre?
Nu am spus ca tu esti autoritar sau ca te dai interesant, insa tipul tau de argument asa se cheama.
Aaa ok, credeam ca ma faci iar "autoritar" n-ar fi fost prima data.
Si daca nu te deranjez, imi poti prezenta "argumentele" tale in privinta existentei lui Dumnezeu? nu neaparat aici, fiind T/A
Nu esti bun, insa atragi atentia altora despre greselile lor gramatice
Hai lasa-ma "educato '' invat bine la scoala asa ca nu-mi spune. Si gata nu mai vorbim am vrut sa fiu bun dar... gata am pus PUNCT discutiei noastre care oricum nu va aduce nimic.
O, serios?
Mai stii cand a vorbit si Lothar cu tine?
Si ce ai facut la argumentele lui?
Ai actionat la fel ca romanul ala care sta pe sant si scuipa coji de semnite, te-ai apucat sa-l jignesti ne mai avand ce spune, insa baiatul ala nu te-a jignit.
Nu vreau sa se intample la fel si cu mine.
bun, atunci uite cum stă treabă, măi,, Dantellion"
înainte de a te agita atât pe aici, zic că ar fi mai okay pentru tine să te duci să-ţi iei cărticica de română şi să-ncepi să citeşti şi tu ce înţelegi din ea
ăsta a fost doar un sfat, prietene, urmează-l dacă vrei să-ţi fie bine, dacă nu, succes în viaţă
Nu e vorba de note.
Mă bucur pentru tine că ai note bune, că înveţi bine, şi alte chestii.
Dar dacă vii să înjuri nu prea dai dovadă de inteligenţă.
Că eşti inteligent (maybe) e bine, că nu dai dovadă de, e altceva.
Ţi-am spus, nu am nimic cu nimeni, deci dacă chiar crezi că sunt în stare de nu ştiu ce ciudăţenii, te înşeli.
Sunt o persoană şi L0L, nu am spus că sunt educată, câteodată mă mai enervez şi eu şi mna, dar de obicei nu înjur.
Unii spun că pe net poţi face ce vrei, da, poate pentru ei e aşa, însă trebuie să fii mai moderat câteodată.
În rest mi-a părut bine, dacă vrei să pui capăt conversaţiei asta e, după cum spuneam, nu-mi pasă.
Pace ţie suflet erudit.
Julyly2089 întreabă: