))))
L-am jignit pentru ca a fost un idiot.
Era vorba de conducere(a unei tari etc) si a zis ca femeia e mai slaba(fizic)
Si i-am zis si eu ca ce legatura are asta cu "conducerea"? si el a tot zis sub diferite forme cam acelasi lucru, pana cand a dat-o in idiotenii...adica ce legatura are faptul ca o femeie este mai slaba fizic fata de un barbat? o dezavantajeaza chestia asta la conducerea unei tari?
Despre problema asta ne-am "certat", deci n-a avut legatura cu Dumnezeu....si stai linistita ca si el m-a jignit pe mine, cu toate ca are vreo 12 ani.
"Ai actionat la fel ca romanul ala care sta pe sant si scuipa coji de semnite" mersi frumos.
Adica ma alungi, nu-s impotriva, dar vezi ca o sa mor de plictiseala acasa ca imi permit sa cant la pian doar 5 ore pe zi.
Hey! Eram atat de incantat...pana la asta : http://deschide.md/images/cms-image-000022406.jpg Nu am prea inteles daca este un om politic bun sau ceva de genul dar e ok.
Oricum mersi pentru "Absolut niciun defect, ideal in toate sensurile cuvantului"! Apreciez mult! Macar la mine ai fost 99% accuracy. :>
"L-am jignit pentru ca a fost un idiot."
"si stai linistita ca si el m-a jignit pe mine"-Nu prea te cred.
"cu toate ca are vreo 12 anihappy." - 12 , tu ai vazut ce cunostinte are?
Ii dau pe putin 20 de ani.
"mersi frumos." - Vroiam sa scriu mai mult, dar am zis ca iar iti insusesti tot ce spun si... Am vrut sa fiu o dulce .
du-te şi fă năniţă,, Dantellion"
poate îţi mai arată Doamne-Doamne-n vis nişte citate =]]]
Nu este, vrea să pară.
Pe net toţi vor să pară aşa cum nu sunt.
Sau aproape toţi.
"Domnişor"?
Ce rea eşti. :]]
"L-am jignit pentru ca a fost un idiot." " - Cum ti se pare o persoana care iti spune ca o femeie n-are ce cauta la conducerea unei tari pentru ca e slaba din punct de vedere fizic? si o spune si asa gen "ba tu esti orb, ce nu intelegi asa e..pt ca asa e"?
""si stai linistita ca si el m-a jignit pe mine"-Nu prea te cred. " -Citeste toate raspunsurile si dupa stam de vorba vad ca tu alegi doar ce vrei tu
"
"cu toate ca are vreo 12 anihappy." - 12 , tu ai vazut ce cunostinte are?
Ii dau pe putin 20 de ani. " -And? atunci s-a purtat ca unul de 12.
""mersi frumos." - Vroiam sa scriu mai mult, dar am zis ca iar iti insusesti tot ce spun si... Am vrut sa fiu o dulce . " -A, deci ma jignesti...si imi spui ca ai vrut sa scrii si mai mult, si ca de fapt ai fost o dulce facand asta, ok
De ce esti asa rea, intrebarea aceasta am pus-o cu ironie,
micuţul,, Dantellion" nu ne mai răspunde... a trecut la somnic deja
Am citit toate raspunsurile, dar tu ai inteles gresit.
"A, deci ma jignesti...si imi spui ca ai vrut sa scrii si mai mult, si ca de fapt ai fost o dulce facand asta, okhappy" - Dar nu te-am jignit .
Ca altfel as face si eu ca tata aia cand nu are ce spune, incepe sa jigneasca.
Si eu cand atribui cuiva o insusire inseamna ca i-o dau pe buna dreptate.
Eu cred ca tu nu ai inteles... ma rog, am fost eu retardat si l-am jignit aiurea pe el, ce sa fac si eu? sunt bolnav psihic, cine stie
Zici ca nu m-ai jignit?
Ideea e ca eu nu mi-am permis nici macar sa fac aluzii sau eu stiu sa spun "rautati" nu neaparat jigniri, la adresa ta....pentru ca nu mi-am permis si pentru ca as pacatui
Învaţă ca să nu-i mai zicem că e agramat. :]]
Păcat că inteligenţa nu se identifică prin notele excelente pe care le ei, în anumite cazuri.
Şi dacă s-a supărat pe noi? :c
http://i.imgur.com/PBynpMt.jpg
Mititelu'...
Da' hai, Dantellioane
Ia o pauză că te doare capu' de la atâta învăţat
uu, chiar îmi pasă
drum bun şi cale bătută atunci =]]
p.s: nu uita de unicul tău prieten,, ignore"
>"am e pronume reflexiv"
>"Killmepls e mai patetica decat mine"
>"Madpotato prea credul"
>mfw http://i.imgur.com/s5GHbQF.gif
Hai gata du-te nahui, ca nici nu stiu cu ce am patimit in fata luminatiei tale. Bliat'
Julyly2089 întreabă: