Eu zic ca ar trebui sa ii zica: Draga mosule, treci pe la mine cu cateva cadouri si nu ai sa regreti... o sa primesti si tu in schimb ceva...
Poate o tableta, un iphone 5 nu m-as supara deloc si apropo sa daruiasca altcuiva nuielusa ca n-am nevoie.
Draga Mosule eu stiu ca mereu am fost o persoana care a gresit mult pentru ca de fapt numai sunt eu cu adevarat, dar sa stii ca eu te astept ca in fiecare an in noaptea din naintea Craciunului! App nu iti pot promite ca nu am sa mai gresesc pentru ca daca nu asi gresi nu asi mai fi eu! Cu drag Smiley
Ar trebui sa ia nuiaua primita de la Mos Nicolae si sa ii spuna MOsului ca el nu vrea sa primeasa nimic dar vrea sa-i returneze cadoul tovarasului sau
Cred ca ar trebui sa ii trimita niste scuze lui mos nicolae. si nuieleusa inapoi
Sa anexeze scrisorii nuielusa, zicandu-i lui mos craciun ca mos nicolae a incurcat oalele, iar nuielusa trebuia sa fie pentru Pavel
Sa-i trimita in dar prajituri si sa-l roage sa-i aduca un ajutor pentru cei nevoiasi...)))
Sa-i scrie asa:Mult stimate Mos Nicolae aici iti scrie Smiley.Mi-as dori ca tu sa faci copii mai fericiti, mai ales cei saraci sa le aduci bucurii si fericiri mai ales cadouri.Iti scrie cu mult drag Smiley.
La multi ani!
Sa-i spuna lui Mos Craciun ca ii pare rau ca nu a fost cuminte si a primit o nuielusa de Mos Nicolae si ca vrea sa se indrepte si sa fie un baiat cuminte.
Eu il sfatuiesc sa ii scrie ca nu se va mai certa cu Bartos, ca la Romanii Au Talent il va lasa pe Bartos primul sa sarute d-soarele si ca nu se va mai certa cu Horia Brenciu, daca ii va scrie asta ii va aduce ce doreste el
Ar trebui sa-i spuna Mosului ca isi va indrepta toate greselile facute. Oricine are dreptul la o a doua sansa.Ar trebui sa ii si demonstreze Mosului ca se tine de promisiune, adica va trebui sa fie mai cuminte Sa speram ca si Mosul, va da dovada de bunatate si ii va aduce lui Smiley ceea ce isi doreste
Pai eu cred ca ar trebui sa-si lese nuieslusa sa-l bata pe Pavel cu ea :-P ) si sa-l intrebe cu ce a gresit de ia daruit o nuielusa!
Pai ar trebui sa ii spuna ca s-a spovedit la biserica si ca va fi cuminte si sa-l ierte pentru ca promite ca nu va mai fi rau si in schimb sa primeasca o cartela COSMOTE^_^
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: