Ii spui Mosului ca ai fost foarte cuminte dar ai facut decat odata o prostie si nu o sa se mai repete, ii spui sa-ti ia el nuielusa poate o foloseste pentru sanie si...ii lasi si o farfurie cu biscuiti si un pahar cu lapte...Asa o sa fie multumit.
Eu nu cred ca el a facut ceva rau, asa ca ar trebui sa aranjeze o intalnire cu Mos Craciun, sa-i dea inapoi nuielusa...
Draga Mosule,
Sa stii ca am fost foarte cuminte anul acesta si nu am facut nimic rau, i-am ascultat pe parinti si am facut fapte bune. Asa ca te rog sa treci si pe la mine cu saculetul de cadouri si sa stii ca Mos Nicolae mi-a adus o varguta pentru ca stie ca tu esti preferatul meu si nu el. Te astept sa vii!
Draga Mos Craciun,
Cu toate ca nu am fost cuminte de ceva timp, as vrea sa ma corectez. Iti promit ca de acum in colo voi fi ascultator, o sa fiu bun cu toti oamenii si nu o sa mai fac prostii. Te rog frumos sa imi aduci...
Cu drag,
SMILEY
Pai mai intai ar trebui sa ii spuna ca ii pare rau si sa-i scrie ''Mosule sper sa ma ierti, iar eu ma voi indrepta.
Draga Mosule, promit sa scot piese deosebite, sa-i incant pe oamnei in continuare cu piesele mele frumoase...De data asta nu mai plec pe Marte raman aici alaturi de cei dragi. Iarta-ma ca nu am fost cumninte! P.S.Promit ca-ti dedic o melodie speciala tie
Draga Moșule,
Daca îmi aduci anul acesta, un nou cantec sub bradul impodobit de mama lui Fuego, iti voi da un telefon si cartela Cosmote
Draga Mos Craciun,
Daca nu imi aduci Telefon la super oferta cu minute nelimitate, te bat cu nuielusa de la Mos Nicolae!
Sa puna prajituri si lapte
Sau o cartela cosmote cu minute nilimitatea si internet
Sa specifice faptul ca "lucreaza DUBLU" decat toti ceilalti si adevarata sa dorinta! Dar, cum de inca nu si-a dat seama ca nuielusa s-a strecurat pe acolo din greseala?)
Draga mos craciun, sper ca de anul acesta sa-mi aduci multe minute nationale si 2000 de mesaje internationale ca sa sun si sa SMS-uiesc de craciu. Sper ca si fratele tau, mos nicolae sa ma ierte pentru ce am facut anul asta si sa-mi accepte nuielusa returnata! Multumesc mosule!
Cu drag,
Smiley.
sau poate sa scrie:
Mos Carciun, toti spun
Ca esti darnic si esti bun.
...
Insa nu m-as supara daca tot mi-ai da ceva!
Bafta!
In scrisoare il linguseste cat de mult se poate, dupa care ii trimite ceva ciocolata lapte, si biscuti.Pe principiul asta:Vrei cadou frumos de Craciun? Pupa-l pe Mos Craciun in cur! Pe scurt fi lingusitor :*
Draga Mos Craciun,
Eu impreuna cu Pavel Bartos sunt Mosi Craciuni si dublam magia. Daca primesti o scrisoare cu un grup de cuvinte ca sa zicem "eta" si daca te uiti la TV poti castiga o tableta spre o a da unui copil, ca de exemplu cel care tasteaza acum scrisoarea. Si, te rog sa-mi iei nuielusa, eu nu am ce sa fac cu ea fiindca nu am copil. Dar stiu sigur ca sunt copii mai rai ca mine (sau adulti.) Gata. Am incheiat. Apropo, sper ca esti pe Cosmote... Ca atunci putem sa iti dam scrisoarea cu grupul de cuvinte. Am incheiat. Ah! Era sa uit. Ce prajituri preferi?
Sa puna nuielusa primita si sa scrie :
Draga Mos Craciun aceasta nuielusa am primit de la Mos Nicolae insa acum nu mai am nevoie de ea deoarece consider ca m-am cumintit asa ca vreau sa o duci inapoi la el pentru a o da unui copil rau in speranta ca se va indrepta ca mine. Dupa parerea mea la anul ar trebui sa eu aduca lui Bartos.
Si pune-i si o cartela Cosmote sa pot vorbi cu el si sa ii explic chiar lui ca m-am cumintit.
Iti multumesc si te astept si pe tine, sper sa fiu destul de cuminte incat sa primesc ceva bun.
Cu drag, Smiley.
Draga mosule n-am fost chiar asa de neastamparat nu? sper ca fratele tau, mos craciun, ma va recompensa cum se cuvine
Il sfatuiesc sa scrie "Dranga Mos Craciun, eu promit sa fiu mai buns si intelegator si sper sa ma ierti din tot sufletelul meu, altfel va trebui sa ti-o dau tare cu nuielusa primita"
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: