Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

378 răspunsuri:
| vladelvis a răspuns:

Ceva dragut laughing)

| doinitsaandronic a răspuns:

Toate secretele Hahaha, ca sa le fereascade guri rele, si poate le-as gasi eu

| justyoung9 a răspuns:

Eu nu cred ca el a facut ceva rau, asa ca ar trebui sa aranjeze o intalnire cu Mos Craciun, sa-i dea inapoi nuielusa...

| LarisaStanciuu a răspuns:

Nu cred ca am nevoie de asa cevarolling on the floor)

| sokey a răspuns:

Eu nu stiu ce a facut el rau de a primit o nuielusa, sa isi ceara scuze pentru tot si ce simte el sa-i spuna. Mosul o sa il ierte... sunt sigur ca il iarta daca spune tot adevarul.

| LarisaOana a răspuns:

O cartela Cosmote cu dubla magie si multa iubire! big grin

| ana233 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-i puna un CD cu melodia ''Cai verzi pe pereti'', asa poate si-ar mai da si Mosul seama ca Smiley nu era atent cand facea prostioare, ci se uita dupa ''cai verzi pe pereti''. Totusi, ar mai trebui sa ii puna Mosului o cartela de la Cosmote, ca sa aiba cu ce vorbi cu prietenii. happy

| Striker14 a răspuns:

Perle de pe TPU, ca are de unde alegelaughing

| CartofiorDulce a răspuns:

Sa puna multa iubire laughing

| Gamer2000 a răspuns:

Ii propun sa primeasca toti colindatorii si sa faca fapte bune

| oana1 a răspuns:

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

Răspuns utilizator avertizat
| lunathemoon a răspuns:

Sa scrie despre magia Craciunului..sa ii faca o compuere laughing si apoi scrie ce isi doreste apoi :,, Cu drag Smiley happy '''

| DryLeaf a răspuns:

Un album cu piesele lui (Smiley), sa vada mosu' ca Smiley e talentat :p

| dyk3yy a răspuns:

Sa spuna ca ii da mai multi bani pentru un cadou mai mare.

| Loredana123 a răspuns:

Draga Mosule eu stiu ca mereu am fost o persoana care a gresit mult pentru ca de fapt numai sunt eu cu adevarat, dar sa stii ca eu te astept ca in fiecare an in noaptea din naintea Craciunului! App nu iti pot promite ca nu am sa mai gresesc pentru ca daca nu asi gresi nu asi mai fi eu! Cu drag Smiley

| JajaAliensHere a răspuns:

Un GPS, sa verfice mai bine adresa, in caz ca am primit nuielusa altuia.

| elena445 a răspuns:

Eu l-as sfatui asa: Draga Mos Craciun anul acesta am fost cam rau si de aceea de Mos Nicolae am primit o nuielusa. Dar eu te-as ruga sa imi aduci ceva dragut nu o nuielusa. Eu stiu ca esti bun si rabdator asa ca daca mi-ai aduce ceva dragut o sa spun la toti prietenii mei ca Mosul exista, chiar o sa-i spun si lui Pavel Bartos. Multumesc anticipat Mosule. Smiley.

| ღCARMELAღ a răspuns:

Sa-i spuna ca-i pare rau pentru toate prostiile facute, ca va incerca sa se cuminteasca, sa se indrepte, si ca anul viitor va fi mai ascultator.

| ღHinataღ a răspuns:

Eu l-as sfatui pe Smiley sa puna in scrisoarea lui iubire.Sa il roage pe Mos Craciun sa ofere o parte din sacul lui magic copiilor din orfelinate, celor cu handicap.Dar el, daca a primit nuielusa de la Sfantul Nicolaie, ocrotitorul meu, inseamna ca cineva nu a fost chiar cel mai cuminte ingeras de pe planeta!

| SLS a răspuns:

Versurile deja celebrului sau cantec acasa.

| Dilavia a răspuns:

Dragul meu Mos Craciun! imi pare rau ca am fost obrasnic asa ca o sa ma indrept!happy spune-i tu lui Mos Nicolae ca ii cer scuze! si as dori sa castige vocea romaniei cineva din echipa mea! doar atat te rog frumos! te astept cu biscuiti aburind gata scosi din cuptor si lapte fierbinte! am pregatit si o caseta mica pentru tine, pe ea este o melodie de a mea, se numeste "acasa" sper sa iti placa! si nu uita de dorinta mea!winking

| lullaby23 a răspuns:

Draga MOSULE,
Eu poate nu am fost cuminte, dar cum o sa incerc sa indrept greseala, o sa pun o vorba buna pentru Pavel.Chiar daca amandoi nu am ascultat este Craciunul, deci te rog sa faci cumva sa intre spiritul Craciunului in tine.
Cu drag SMILEY.

| heyromania a răspuns:

Versuri chestii...+ daca-s oferte la Cosmote un telefon sa fie si el in pas cu tehnologia.

| unpustiobisnuit a răspuns:

Sa puna un cd cu Fuego.

| Sorinacio a răspuns:

L-as sfatui sa scrie : " Mosule, imi voi rascumpara greseala prin fapta buna care am fost nascut sa o fac : Sa fac o natiune intreaga sa zambeasca si sa rada!".

| elisa820 a răspuns:

Eu i-as spune sa puna in scrisoare un CD si o tableta!

| Darkela a răspuns:

L-aş sfătui pe Smiley să pună în scrisoare şi o Crăciunită pe lângă, bineînţeles, cuvintele frumoase în care promite că va fi cuminte şi cu minte.

| LauncherS a răspuns:

Hey mosule...ce-i cu chestia asta? Chiar voiam sa-ti fac o vizita si sa iti fac o dedicatie...si un bmw x7, dar ti-as mai da o sansa big grin laughing))

| Lhurricane a răspuns:

Biscuti,multi biscuiti.