Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

378 răspunsuri:
| gratian a răspuns:

Talent

| CeVorbestiMa a răspuns:

Sa se puna pe el si pe Bartos...il vor da gata pe Mos Craciunlaughing

| Ralucagreen23 a răspuns:

Tableta,internet,abonament =]]

| Melany8 a răspuns:

Să-și deie seama că sa purtat rău și să-l roage pe Moș Crăciun a în anul viitor să se comporte mai frumos ca să nu primească nuielușa de la Moș Nicolae.
Sper că v-am ajutat. big grin

| tadina125 a răspuns:

Draga Mos Craciun, te iog eu sa ma ierti.Am sa fiu cumintelef foc pa-n la Craciun, sau stop pauza ..sa gasim alt ceva, ce zici Mosule de pactul asta, eu iti promit ca o sa fiu cuminte.Eu te rog ca in scimb daca vrei sa-mi aduci (ce vrei tu sa-ti aduca.Ce zici Mosule de pactul asta, cu el nu ne mai intalnim.Si.(fara si laughing))))iii dai si un lapte cu prajiturele pentru a-l indulci pe Mosu.Sii daca-i mai arati si aplicatia cu Talking Santa il dai pe spate.Da..sa nu-i spui ca ti-am spus eu ok, secret.Ca daca afla Mosu ce ti-am pregatit, poate la mine se taie cadou :-ss :-ss :-ss

| Kristinx7 a răspuns:

" Promit că data viitoare păstrez net și pentru tine moșule " laughing)

| deny2002 a răspuns:

Sa zica ca-i bun, cuminte, stie sa asculte de parinti si sa nu faca obraznicaturi ca-i baiat mare.Sau sa-i dea bani

| tl34 a răspuns:

In scrisoare il linguseste cat de mult se poate, dupa care ii trimite ceva ciocolata lapte, si biscuti.Pe principiul asta:Vrei cadou frumos de Craciun? Pupa-l pe Mos Craciun in cur! Pe scurt fi lingusitor :*

| Miihaelaaa a răspuns:

Nuielusa primita de la Mos Nicolae.

| Miiku a răspuns:

Un autograf. laughing

| neverwinter a răspuns:

Mosule eu as vrea sa iti spun,
Ca voi deveni un om mai bun.
Iar daca ma vei tine minte,
Vreau sa stii ca sunt un om cuminte. big grin

| Zanisoara a răspuns:

Draga Mos Nicolae, nu am fost deloc cuminte, si mi-ai adus o nuielusa, dar sa stii ce vreau sa ma indrept si sper sa pot sa o fac.Si daca nu macar am incercat, ca doar intentia conteaza.

| CrazyName a răspuns:

Ar trebui sa il trimita pe Bartos.

| Roar a răspuns:

Il sfatuiesc sa "toarne" in plicul cu scrisoarea toate visele sale adunate intr-o cutiuta de-a lungul acestui an.

| KompliKat a răspuns:

Ca-l bate daca nu ii aduce ceva dragut laughing))

| loveisfreedom a răspuns:

100 de dolari

| anibanani145 a răspuns:

Ii spun sa puna in hartie ce vrea el de la "Mos Craciun" happy

| brandsfashion a răspuns:

Doar faptele bune

| Cerby a răspuns:

Sunt si eu mic...ce am facut eu asa rau sa primesc o nuielusa de la Mos NIculae? Pls Mos Craciun fi bland cu mine si mai acordam-i si mie a doua sansa.Ca sa ma revansez o sa special in Laponia si o sa-ti fac un concert de neuitat.

| kidDiana a răspuns:

Draga Mosule, promit sa scot piese deosebite, sa-i incant pe oamnei in continuare cu piesele mele frumoase...De data asta nu mai plec pe Marte raman aici alaturi de cei dragi. Iarta-ma ca nu am fost cumninte! sad P.S.Promit ca-ti dedic o melodie speciala tie happy

| Assy99 a răspuns:

Ceva care sa-l pun pe primul loc. Ceva care sa-l ajute sa para mai cuminte.
Sa-si recunoasca greselile si sa-si ceara iertare. Sa se cuminteasca... etc.

| alexa3000 a răspuns:

Draga Mos Craciun,

Stiu ca unori nu am fost cuminte si as vrea sa indrept situatia. Nu vreau nimic mai mult decat sanatate mie si celor dragi happy

| superdemi a răspuns:

In scrisoare ar trebui sa puna doar ceva ce isi doreste foarte mult, nu o lista intreaga cu tot felul de lucruri.Si sa scrie un mesaj de Craciun.

| allemyl a răspuns:

Cred ca Mosul a gresit adresa.Nu cred ca Smiley a facut ceva rau.Dar daca ar fi, sa scrie el sincer ce isi doreste, ca asta e cel mai important, si sa isi ceara scuze pentru nazdravaniile sale.

| Andrei0510 a răspuns:

O invitatie de a aparea in urmatorul sau videoclip.....sa fie si el celebru laughing

| 1stResponder a răspuns:

Draga Mos Craciun,

De Craciun, fii mai bun si adu-mi in dar un cal nebun.
Sa pot zbura si pe Pavel sa-l urc pe şa,
Si chiar in Laponia ma voi arata,
Ca sa-ti dau noul meu album.

Draga Mosule Craciun,
Te mai rog ceva acum
Da-mi multi fani si aprecieri,
Si-un cont mare-n portofel.

Ah, sa nu uiti dar,
Sa nu incurci ce ti-am cerut,
Sa nu faci ca Nicolae,
Sa-mi aduci ceva ce doare.

PS: Ai un CEC in cutia postala, open it!

| Stresanta a răspuns:

Mosule daca nu imi aduci o tableta ai terminat-o cu mine laughing

| NextGen a răspuns:

Sa-i promita ca anul viitor va fi mai cuminte.

| anoonym a răspuns:

Smiley sa puna in scrisoare ce considera el ca i-ar trebui neaparat pentru ca mosul ii va aduce ceea ce isi doreste doar daca are nevoie de el. dupa mine eu i-as zice sa scrie multe:pentru el o prietena frumoasa nu i-ar stirca si un prichindel dar de la Dumnezeu. eu cred ca lui ar trebui sa ii dea mosu' si putin timp sa se duca si la parinti si sa nu uite ca acasa e cel mai bine! cu nuielusa ce l-as sfatuii eu sa faca cu ea: paaaiii sa o foloseasca pe bartos(fara suparare) laughing sau daca nu, sa trimita o sanctionare mosului nicolae!

| Marcela9Xd a răspuns:

Bani!