Draga mosule, ti-am trimis acea poza cu un ferrari in speranta ca voi primi un ferrari, nu un album foto plin de poze cu ferrari...Si ti-am mai trimis poza acea cu o cheie de porsche iar tu mi-ai raspuns ca nu mai are mosu' brelocuri'. Data viitoare voi cere un trabant!
Eu l-as sfatui sa puna : "Te rog frumos sa imi trimiti inca o nuielusa anul viitor ca sa o pun la colectia mea si a lui Bartos."
L-aş sfătui pe Smiley să pună în scrisoare şi o Crăciunită pe lângă, bineînţeles, cuvintele frumoase în care promite că va fi cuminte şi cu minte.
L-as sfatui sa ii scrie lucruri dragute si sa nu se tina de prostioare
Dar stiu ca este baiat cuminte
Praf de stele si clinchet de zurgalai, un inger mic atarnand cuminte pe o crenguta de brad si cozonacei aburind abia scosi de la cuptor!
Cateva gutui aurii cu puful gros, o ulcica cu vin fiert aromat cu scortisoara si semineul cu focul aprins, arzand vesel de bun venit!
Lumanari palpaind molcom in asteptarea lui si liniste de picioruse goale care pandesc sub plapumioara venirea lui pretentioasa!
Multe ar mai fi de spus, dar sa nu exageram.
Sa-si puna costumul cel nou, lumina in suflet, sclipiri in privire si zambet pe buze si sa-l intampine cantandu-i "Acasa". Poate ii schimba domiciliul lui Mos Craciun pentru totdeauna!
Ho, ho, ho!
Sa scrie: Draga Mos Crăciun, De Mos Nicolae nu am fost pre bucuros şi asta fiindcă am primit o nuieluşă dar anul acesta mă voi revansa făcând fapte bune (Şi apoi să îi scrie ce îsi doreşte că eu nu am zis că nu ştiam ce îsi doreste)
O ciocolata amara si sa-i multumeasca pentru nuielusa pe care o va folosi drept brat la un om de zapada
O cerere, ceva gen " Mi-ai trimis o nuielusa, acum trimite-mi si o 'bebelusa' sa am pe cine o folosi "
Sanatate, fericire si multa iubire din partea familiei si in plus Horia Brenciu deghizat in Mosuuu (Mosul exista)
Sa zica ca-i bun, cuminte, stie sa asculte de parinti si sa nu faca obraznicaturi ca-i baiat mare.Sau sa-i dea bani
Niste versuri dintr-o melodie de-a lui in care sa iasa in evidenta ca isi cere iertare sau poate sa scrie frumos ca ii cere scuze / iertare si sa-i promita ca pana la anul va fi cuminte...
Eu zic sa isi ceara scuze daca a fost rau si sa promita ca nu mai face si sa fie cuminte de acum incolo. Si ar trebui cred cel mai frumos sa faca toate astea sa se primeasca niste versuri
Mos Craciun, Mos Craciun,
Stiu ca tu esti cam batran,
Te rog mult sa vii la mine
Sa ma revansez la tine.
Eu obraznic am fost
Pot sa ma schimb ca nu sunt prost,
Nicolae-i cam betiv
Iar eu sunt cam creativ
Si-ti compun aceasta scrisoare
In semn de mare iertare,
Eu astept respunsul tau,
Ca eu nu sunt asa de rau!
Sa ii spuna ca isi cere scuze ca nu a fost cuminte si ca promite ca se va revansa si ca de acum icolo o sa incerce sa isi repare greselile pe care le-a facut si ca nu se va mai intampla
Sa scrie ca ii pare rau, ca se va indrepta, si daca nu-l iarta la anul nu o sa-i mai dea lapte si prajiturele
Sa spuna ca a fost cuminte si el vrea doar fericire, iubire si sa-si bucure fanii cu melodii noi.
Draga Mos Craciun, te iog eu sa ma ierti.Am sa fiu cumintelef foc pa-n la Craciun, sau stop pauza ..sa gasim alt ceva, ce zici Mosule de pactul asta, eu iti promit ca o sa fiu cuminte.Eu te rog ca in scimb daca vrei sa-mi aduci (ce vrei tu sa-ti aduca.Ce zici Mosule de pactul asta, cu el nu ne mai intalnim.Si.(fara si ))))iii dai si un lapte cu prajiturele pentru a-l indulci pe Mosu.Sii daca-i mai arati si aplicatia cu Talking Santa il dai pe spate.Da..sa nu-i spui ca ti-am spus eu ok, secret.Ca daca afla Mosu ce ti-am pregatit, poate la mine se taie cadou :-ss :-ss :-ss
Draga Mosule sunt hotarat sa imi fac o noua cariera in colinde de Craciun!
Cu Drag Smiley
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: