S-a schimbat cumva data si eu am ramas in urma? fratilor nu e bine ce faceti, instiintati pe toata lumea nu ne lasati pe din`afara
Mamma mia ce i-ai amețit pe toți cu întrebarea ta, ori se gândesc la sfarsitul lumii ori la schimbarea (amânarea) datei Numai la cititul corect al întrebării...nu! Ce șmecheraș ai fost punând așa întrebarea
!
Ajuta-l pe Dumnezeu sa grabeasca sfarsitul omenirii, incepand cu tine, da--ti foc.
Dar este cazul in care NU esti pregatita, pentru ca Sotul vine dupa o sotie curata.
Intr-un final cred ca asta a fost mai mult o intrebare capcana, initiatorul stia ce se va intelege la prima vedere (asa cum am inteles si eu prima data), asta-i lectie : cititi cu atentie intrebarea inainte de a raspunde la ea!
De pe 21 l=au mutat pe 31 decembrie ... investe toti banii in ceea ce doresti ori doneaza-i.
asteapta sfarsitul cu bratele deschise, asa cum fac si restul
E pe 21 si nu cred ca este adevarat cea cese zice.Eu am incredere doar in Dumnezeu si nu in telivizor.
Frate ai indraznit sa vb asa cu mine? Am citit-o cu destula atentie.Si cred ca te-ai incurcat e 21 si nu 31 si nu este adevarat!
Nu vreau sa-mi imaginez ce "emotii "dadeai daca puneai intrebarea asta la o categorie mai accesata .
dennis17 întreabă:
Venerabilul întreabă: