In primul rand, este pe 21 decembrie, iar in al doilea rand, asta e o prostie fara de margini. De fapt se incheie un calendar maias.(in fiecare an)
Este trist sa vezi specia umana ca se injoseste atat de mult din cauza unor calcule facute de maiasi. Atentie! Deci sa ascultam maiasii, nu medo-persii sau incasii, carora le-a pierit neuronul, gasind teoria relativitatii, a stai era a apocalipsei si studiind liniile Ley, sau era treaba zeilor asta?
Maine, jumate din populatia globala deja si-au asigurat ''cuibul'''.
Nu este adevarat! In biblie se spune ca nimeni nu va sti momentul cand v-a venii.Bafta
Ba, tu esti prost? Ok, am vazut eu lumii, dar tu inca nu sti ca exista luni cu 30 de zile si luni cu 31 de zile. Cat de sa fi?
S-a mutat data? Parca era pe acum e pe?
Oricum eu una nu cred in astea! Numai Dumnezeu stie cand va veni „sfarsitul lumii"
Hai ma ca nu am timp sa stau sa vb ca cei care spun lucruri jalnice!
Gresala mea! nu cred ca trebuie sa folosesti jigniri! App sunt fata )))))) *Raluutsa* te puup
La ce viteză au unii... posibil să se sfârşească chiar mai repede.
http://i.imgur.com/XYLGW.png
Nu, sunt doar niste aberatii, nimeni nu stie si nici nu va sti cand va veni acesta. cu exceptia lui Dumnezeu
Bre'. nu vine )
Sa stiti ca eu nu-i mai pricep pe. astia care prezic cand vine Sfarsitu lumii.
O data era pe data de 12, odata pe 21 fiind azi, odata pe 31?:O
Wtf. oricum doar Cel de sus stie cand va veni si eu spun ca in acel moment vom fi pregatiti. si de ce dracu s-au mai facut calendare cu 2013? De ce mai exista conserve de la anumite alimente cu data de expirare in 2014, 2015 etc.
Si de fapt azi. a avut loc solstitiul de iarna. adica ziua de azi a fost mai scurta iar noaptea aceasta va fi mai lunga. iar soarele nu a mai fost pe cer sus ci a fost mai jos.
Sper ca te-am ajutat.
Pe dracu....Nu vine ma niciun sfarsit, nu stii ca trebia sa fie azi, pe 21? Si n-a fost nimic, a fost o zi frumoasa si normala.Acum,astia de la NASA spun ca Sf. Lumii s-a amanat si ca vine pe 7 ianuarie... Cele mai mari prostii din lume! Lumea se va sfarsi peste mii de ani, cand vor exista alte generatii! Noi vom fi pe Lumea Cealalta cand va veni Sfarsitul Lumii! Stai linistit/a si crezi in Dumnezeu.Vei vedea ca Sfarsitul Lumii nu va veni atata timp cat generatia noastra traieste, pentru ca planeta noastra este inca tanara, si nu exista pericole.
Sa ai o zi frumoasa!
Bai,ascultati! cum sa vina de atatia ani sfarsitul lumii? S-a spus ca vine in 21, acum zic ca vine pe 31... voi mai credeti in asa porcarii? mayasii spun ca vine peste 100 de ani asa ca nu va speriati(^_^). Stati linistiti pana peste 100 de ani, abia atunci framantativa
Sault WQT se zica ca sfarsitul lumii vine pe 21 decembrie si nu este adevarat pentru ca eu traiesc si acest mesaj este trasmis pe 21/12/2012 si numei Dumnezeu stie cand vine sfarsitul lumii
dennis17 întreabă:
Venerabilul întreabă: