Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

E seara de ajun si te uiti la TV. Pentru ca are minute nelimitate, Smiley te suna si te roaga sa ii povestesti tot, tot, tot ce se intampla in Singur Acasa. Cat rezisti?

272 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Rezist pina pica el jos dar eu nu, sunt gemeni si am o pofta nelimitata de a povesti mai ales ca sunt vaduva si nu am cu cine vorbi.

| Pufoshenia a răspuns:

Aproape pana spre sfarsit big grin

| mona a răspuns:

Rezist pana la final!

| Baton a răspuns:

Cam jumate de ora maxim..mai mult de atat nu cred..imi caut ceva de facut pentru a suporta chinul incontinuare

| KoreaJapan a răspuns:

Tot filmul. Plus il voi intreba deseori,, ai inteles?'',, intelegi ce spun?'',, mai il ti minte pe ala care(.)?'' doar ca sa ii aud cat mai des vocea big grin

| onasis1961 a răspuns:

Pentru Smiley, tot filmul!

| LeonardoDiCapra a răspuns:

Ii povestesc tot filmul si seaos :]]

| IsabelaIssa a răspuns:

O sa se plictiseasca singur si o sa renunte. Probabil ca o sa adoarma happy

| BeautifulAngel a răspuns:

Pana cand se plictiseste Smiley!

| OnuOnulică a răspuns:

Maxim 3-4 ore...

| Mădă0611 a răspuns:

Cat tine filmul, daca rezista el atat devil; nu obisnuiesc sa retin nume, asa ca personajele o sa fie: ala, aia, ala gras, ala inalt, aia cu porumbeii, vecinu, vecina, ala cu parul lung, aia rea, colegu' lu' aia rea, frat'so, sor'sa, (prescurtari, ca doar e live) s.a.m.d.

| zurick a răspuns:

Smiley,pe gratis nu vei primi nimic.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pana se duce bateria telefonului lui

| stlucian a răspuns:

Poate sa fie si alt film si cum nu sunt un bun povestitor il rog sa se uite singur ca e mai de efect.Cred ca are un telefon performant, nu ca al meu big grin

| PedoBarbie a răspuns:

30 de secunde.

| MskDesign a răspuns:

Daca va canta toata noaptea, sigur voi rezista, pentru ca imi place ca artist, daca e vorba doar de palavre l-as trimite la plimbare pe la altii, caci nu as avea nevoie de cineva sa-mi ameteasca gandurile de Craciun.

| AtateaConditii a răspuns:

Rezist pana adorm.

| DenisIonut01 a răspuns:

Nu ma pun sa povestesc, daca vrea sa se uite el.

| Latinmoon a răspuns:

Sincer rezist sa-i povestesc tot tot absolut tot sunt o persoana foarte foare rabdatoare.winking

| Kalla a răspuns:

Cam imposibil sa nu-l stie laughing

| SingleForOne a răspuns:

Eu spun totul, asta daca rezista el pana nu adoarme laughing

| NGheorghe a răspuns:

Smiley daca ii in chefuri de discutii despre filme si daca ma suna pe mine o dam direct pe Star Trek. Si de la The Final Frontier, The Next Generation si pana la Into Darkness il povestesc tot cu placere.

Cat rezist? Pai ii povestesc pana i se strica difuzorul si speakerul. Dupa aceea isi pune cartela in celalalt telefon si ma suna iar si se repeta scena dar ca de data asta este pregatit si isi va folosi si cele trei sau patru perechii de casti pe care le are. Adica pe undeva prin septmbrie-decembrie 2020.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rezist tot filmul.

| dragosbogdan001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu, dar nu cu telefonul in mana!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu rezist laughing ii zic sa se uite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cât plăteşte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rezist cam tot filmul.
pauzele se pun?
stai!
nu dati funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana mor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât trebuie, am ajuns la faza când toți află că virgulă Kevin a spus adevărul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff, eu rezist, nu ma las pana nu termin de povestit chiar daca povestesc pas cu pas si in plus imi face placere. happy

Întrebări similare