Rezist eu, n-am treaba Imi place sa vorbesc, deci asta nu-i o problema ...numai sa nu ma apuce somnul...
In primul rand, imi pun telefonul la incarcat si vorbesc cu Smiley.Dar nu rezist prea mult, deoarece ma plictisesc si nu am chef sa ii povestesc, asa ca ii zic ca nu mai am semnal si ma cheama mama.
Oricum sunt genul de persoana care vorbeste foarte foarte foarte mult si m-as bucura ca as avea cu cine sa povestesc timp de cateva ore. Deci sunt obisnuita sa povestesc mult. De rezistat, rezist eu, pentru ca am antrenament!
Imi dau seama ca el nu ma suna ca sa-i povestesc ce se intampla in film, el vrea sa vorbesca special cu mine. In orice caz ii voi spune ca in seara asta nu ruleaza Singur Acasa.
Raspund, " nu stiu frate prea multe, inca se investigheaza cica l-au lasat pe asta parintii singur acasa... " 7 ore mai tarziu cand ii se termina bateria de la galaxy ii las mesaj cu finalul.
Cred ca tot timpul, deoarece e Smiley, o sa facem misto unu de altu in tot timpul, deci...destul de mult...a si nu sunt probleme cu bateria telefonului, il pun la incarcat
Rezist.Sunt obisnuita.Intrebarea e, el va face fata cand incep eu sa vorbesc?
Rezist pana la finalul filmului ca sa ma sune si pentru Singur Acasa 2, 3 si 4