Rezist pina pica el jos dar eu nu, sunt gemeni si am o pofta nelimitata de a povesti mai ales ca sunt vaduva si nu am cu cine vorbi.
Cam jumate de ora maxim..mai mult de atat nu cred..imi caut ceva de facut pentru a suporta chinul incontinuare
Tot filmul. Plus il voi intreba deseori,, ai inteles?'',, intelegi ce spun?'',, mai il ti minte pe ala care(.)?'' doar ca sa ii aud cat mai des vocea
Cat tine filmul, daca rezista el atat ; nu obisnuiesc sa retin nume, asa ca personajele o sa fie: ala, aia, ala gras, ala inalt, aia cu porumbeii, vecinu, vecina, ala cu parul lung, aia rea, colegu' lu' aia rea, frat'so, sor'sa, (prescurtari, ca doar e live) s.a.m.d.
Poate sa fie si alt film si cum nu sunt un bun povestitor il rog sa se uite singur ca e mai de efect.Cred ca are un telefon performant, nu ca al meu
Daca va canta toata noaptea, sigur voi rezista, pentru ca imi place ca artist, daca e vorba doar de palavre l-as trimite la plimbare pe la altii, caci nu as avea nevoie de cineva sa-mi ameteasca gandurile de Craciun.
Sincer rezist sa-i povestesc tot tot absolut tot sunt o persoana foarte foare rabdatoare.
Smiley daca ii in chefuri de discutii despre filme si daca ma suna pe mine o dam direct pe Star Trek. Si de la The Final Frontier, The Next Generation si pana la Into Darkness il povestesc tot cu placere.
Cat rezist? Pai ii povestesc pana i se strica difuzorul si speakerul. Dupa aceea isi pune cartela in celalalt telefon si ma suna iar si se repeta scena dar ca de data asta este pregatit si isi va folosi si cele trei sau patru perechii de casti pe care le are. Adica pe undeva prin septmbrie-decembrie 2020.
Si eu, dar nu cu telefonul in mana!