Pana ii spun tot ce se intampla cu tot cu detalii (cam vreo 2-3 ore)
Sincer prima data la-s intreba ce parte sa ii povestesc si dupa aia i-as face un rezumat din film de vreo 10-15 minute si daca mai vrea sa ii povestesc inchid telefonul
Fac plaingere impotriva lui la politie si o sa i piara toate minuntele si chefu vostru de a face reclama
I-as spune sa vorbim prin video call si sa imi filmez dtelevizorul si as scapa de el
Nu prea mult, ii zic sa imi dea si mie minute nelimitate sa il sun pe Bartos. Poate el nu ma pune sa ii povestesc tot ce se intampla in Singur Acasa.
Eu as rezista pana adoarme Smiley, iar apoi mi-as inchide telefonul ca sa nu ma mai sune.
O sa incerc sa rezis tot filmul si sa ii spun tot ce se intampla dar bineinteles cu castile in urechi
Aproape deloc. Îi spun doar că în film este vorba despre Kevin, un copil uitat acasă, şi au apărut doi hoţi, dar Kevin îi învinge. Apoi încep să foşnesc o foaie de hârtie şi îi zic că nu mai am semnal.
Eu? Pentru Singur Acasa as sta zile, ore, saptamani sa ii povestesc cel mai frumos film vazut in viata mea. In fiecare an ma uit si nu ma pl, ictisesc.Este cel mai tare film.
Stiu si eu as face acelasi lucru.e super tare filmul.cem mai misto film.
Ii zic sa vina la mine sa ne uitam poate popcorn ceva de rontait samburi etc...