Atata timp cat are minute nelimitate.Ii povestesc tot ce se intampla bineinteles daca nu adoarme in timp de ii povestesc..Si daca mi se descarca bateria fug repede si il pun la incarcat
Ii spun fiecare amanunt de la inceput pana la sfarsit si radem impreuna la telefon.
Pai la de cite ori am privit filmul, as rezista ca sa ii povestesc tot filmul si inca toate partile, ador filmul "Singur acasa".
Rezist pana termina cu intrebarile sau il fac eu sa termine cu intrebarile .
Tot filmul Nu pentru ca e Smiley sau ceva
Dar ma pune sa-i povestesc in timpul filmului..nu dupa, deci ii povestesc tot filmul.
Tot filmul, ca nu ma plictisesc niciodata sa vorbesc cu cineva la telefon
Putin, incep sa ii povestesc, dar, peste 5 minute, incep sa-l intreb de viata lui si de alte prostii ca sa scap.
Rezist cât trebuie, doar că m-aș cam bâlbâi puțin. doar e Smiley, deși spiridușii și castorii de cauciuc mi-ar ajuta.
O sa-i spun atat:daca imi dai 2 lei pe secunda vorbesc, daca nu...atunci 1 leu pe secunda!
Rezist tot filmul pentru ca imi place sa povestesc orice cat ar fi de lung
Rezist cat are el rabdare sa stea sa ma asculte, tinand cont ca nu prea ma pricep la povestit sigur o sa fie el cel care o sa inchida primul.
Ce are Mosu cu eta? Bicicleta, racheta, racleta, vedeta (Smiley si Pavel) tabelta net-a
Rezist pana la final mi-a placut filmul si imi face mare placere sa il povestesc
Pai era o familie de multi copii care sau trezit dimineata tarziu si au uitat sa ia unul dintre copii.Cand erau in avion si-au dat seama ca Kevin era acasa singur.Parinti fac tot ce pot dar nu prea pot sa ajunga repede la el. Intre timp erau hotii pe nume "banditi umezi" care au venit la el acasa. Acestuia la inceput i-a fost frica dar dupa a facut un plan astfel incat sa-i doboare pe hoti. Pe cand parinti lui nu mai stiau ce sa faca Kevin era acasa punandu-si planul in aplicare. Dupa ce i-a doborat pe hoti imediat au venit si parinti lui disperati. P.S asa se cam intampla in toate filmele "SINGUR ACASA 1, 2, 3, 4"
Pana la final..imi place filmul l-am vazut de multe ori asa ca o sa il pot povesti.
Daca nu ma enerveaza cu intrebari stupide de genul si a fost fain, nu a fost plictisitor, cum o chema pe actrita/actorul care o/il joaca persoajul principal si daca ma lasa sal povestesc tot filmul si nu ma intrerupe deloc rezist tot filmul daca ma deranjeaza nu rezist nici 2 minute chier daca e smaili daca e un prieten bun tac si inghit