Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Mos Craciun te-a sunat anul asta si te-a intrebat daca Smiley si Bartos merita multe, multe cadouri. Ce i-ai spus?

283 răspunsuri:
| Martina5 a răspuns:

Nu merită nimic

| Lhurricane a răspuns:

"Hitul anului? Smiley- acasa! Cel mai sexy? Bartos! Si daca tot ai sunat, vezi cu biscuitii aia de ii aduni de prin case, am auzit ca is in proces astia de la biscrem, numa bine "

| LoveeMakeup9 a răspuns:

Normal ca merita! Se putea sa nu!?

| robitza123 a răspuns:

Merita

| robitza123 a răspuns:

Nu merita
happy

| Zerathull a răspuns:

Merita cate un bilet la spectacolul lui Horia Brenciu.

| 010101012 a răspuns:

Mosule, la cat de comici sunt cei doi, si ne ofera bucurii in fiecare zi, cred ca merita si ei o apreciere

| Marylol a răspuns:

Mai mosule eu cred ca au fost cuminti asa ca da-le ceva cu etă

| Barbiiiedoll a răspuns:

Merita
Dar ii zic sa mi le dea mie sa " i le dau lor "
laughing)) devil

| SimoNARaluCA a răspuns:

Nimic, mosule, nu-ti mai face griji, le dau unicornul lu' bunica-mea tongue si net(a).

| alexandra2000ale a răspuns:

Da merita!

| AndreiSaigo a răspuns:

I-am spus ca merita.

| OtipaOarecare a răspuns:

Da, merita foarte multe cadouri, dintre care cele mai importante sunt fericirea si sanatatea, deoarece ne incanta mereu cu aparitiile minunate ale lor si chiar merita tot ce e mai bunhappy

| ElleElenaElle a răspuns:

Merita multe cadouri pentru eforturile care le fac amândoi la tv.

| DonnaEmperatriz a răspuns:

Ei tin locul mosului Anu' asta.
I-as spune mosului ca merita multe, multe... apoi le-as spune sa le imparta cu mine.Dar din dar, rai se face!laughing

| Hinata1999 a răspuns:

Draga Mosule, iti spun sincer ca Smiley si Bartos nu sunt mereu cei mai cuminti dar au un suflet bun si anul asta se vor indrepta. Pentru Bartos ti-as recomanda sa ii iei niste ustensile de gatit ca sa ii faca familiei sale faimoasa sa varza cu ciolan iar lui Smiley sa ii iei un papion cu stelute sa ii faca concurenta lui Marius Moga.

| Pisicamop a răspuns:

Nu merita.sa-mi dea mie si cadourile lor

| Nadia18 a răspuns:

Ii spun ca merita foarte multe cadouri.

| SarcasmBoy a răspuns:

Merita pentru tot ce fac, dar mai bine le-ar da unor copii orfani.

| simplu0 a răspuns:

Mos Craciun e cumva Smiley sau Bartos?laughing))) Ca daca sunt ei cu siguranta merita multe :3

| Betyskumpik a răspuns:

Bine inteles ca merita amandoi

Răspuns utilizator avertizat
| deny2002 a răspuns:

Da merita extraordinar de multe cadouri ca au fost baieti buni!

| MudvayneMurderer a răspuns:

Ca merita, dar eu merit si mai multe.

| Sweety25 a răspuns:

I-am spus ca cei doi au fost harnici si foarte cuminti si ca merita mai multe cadouri chiar si decat mine.

| Roar a răspuns:

Ca merita mult mai multe cadouri decat le poate Mos Craciun da.

| Bella1love a răspuns:

Merita pentru ca:
Smiley face niste melodii minunate(Mosule, asculta melodia ACASA-SMILEY pentru ca o sa te incante)
Bartos pentru ca face glume bune

| anibanani145 a răspuns:

I-as spune sa le dea tot ce vor ei pentru ca sunt darnica si nu rea ca uni oameni

| Madalin_Ionut_1996 a răspuns:

I-am spus ca Pavel Bartos ar merita sa castige Vocea Romaniei iar Smiley un buton Shut Down pentru Horia Brenciu.

| Whitecore a răspuns:

I-as spune ca merita tot ce isi doresc dar inainte sa le trimita i-as spune ca m-au rugat pe mine sa le duc ca poate ei nu sunt acasa.