In ciuda caracterului glumet si sotiilor facute in decursul anului sunt niste persoane bune si ar merita ceva simbolic si ca ar fi foarte frumos sa le daruiasca dupa sufletul fiecaruia, nu dupa greselile facute
Merita, merita, normal.La cat m-au facut sa zambesc de Sarbatorile astea, merita tot ce e posibil in '' Etă " si mai mult. Mosule, dubleaza Magia si suna-i si pe ei, intreaba-i ce vor, ca sigur merita!
Sa le dea la amandoi multe cadouri, mai ale lui Bartos care e asa darnic.Cum zice el:"La de-aici uite-aici".
Multe, multe cadouri, insa sa fie de fetite, bebelusi, de exemplu papusi, hainute de bebe, carti de colorat... Ceva cu care nu pot face nimic.
Le-as spune ca merita cat mai multe cadouri si ca sunt fanul lor. Am spus "le-as" pentru ca anul acesta ei sunt Mos Craciun.
Cu siguranta merita multe cadouri si pentru ca am pus o vorba buna pentru ei, vreau sa-mi strecoare si mie macar un cadou asa, mai fain!
i-am spus ca da merita multe cadouri mai ales smiley care de mos nicolae a primit o nuielusa
Sa leo dea pe bunicuta de la romanii au talent pentru ca ei sunt sexxxxxxxyyyyyyyyyy)
)
)
)))))))))))))))
I-am spus ca merita amandoi toate cadourile din univers mai ales cele care se termina in [eta].
Merita Bartos sa primeasca cadouri multe, iar Smiley sa fie cadoul pentru mine.
I-am spus ca amandoi merita toate cadourile din lume ca au fost cei mai cuminti dupa mine anul asta