Sa le dea la amandoi multe cadouri, mai ale lui Bartos care e asa darnic.Cum zice el:"La de-aici uite-aici".
Îi spun : Numai dacă îmi recuperează tableta iPad Mini pe care au folosito pe post de nas de om de zăpadă si l-au stricat până la Anul Nou si să le deie după Anul Nou cadourile dacă fac asta că doar Mosu' nu stie viitorul
Smiley si Bartos fac pe Mos Craciun anul asta. Inseamna ca ei m-au sunat sa ma testeze daca sunt pro sau contra lor. Le-am spus ca ar merita ceva care se termina in "tă" cum ar fi net(ă).
Unde n-am eu norocul ala sa ma sune Mos Craciun? Am o lista kilometrica A MEA. Asa ca, ceilalti sa mai astepte vreo 5 Craciunuri!
Un om de obicei primeste atitea cadouri de cite persoane este idragit.Prin urmare Smiley si Bartos merita f multe cadouri din moment ce sunt iubiti preferati de foarte multi oameni.
Da cum sa nu, Mosule! Da stii dumneata, intai cel care vorbeste cu tine si dupa oricare!
De ce ei, sunt batrani si mosul la ei nu mai vine, draga mosule hai la mine ^_^. daca vrei mosule adule si lor cate ceva dar si mie mult mai multe decat lor
Eu i-am spus ca merita multe cadouri pentru ca sunt asa darnici, iubitori si foarte amuzanti, deci merita orice cadou posibil de la Mos Craciun. Bafta baieti!
Merita cadouri, in primul rand pentru ca sunt doi oameni iubiti in Romania si ambii formeaza o prietenie frumoasa. Si in al doilea rand ei sunt unii din putinii oameni care simt sarbatorile cu adevarat.