Merita, merita, normal.La cat m-au facut sa zambesc de Sarbatorile astea, merita tot ce e posibil in '' Etă " si mai mult. Mosule, dubleaza Magia si suna-i si pe ei, intreaba-i ce vor, ca sigur merita!
i-am spus ca da merita multe cadouri mai ales smiley care de mos nicolae a primit o nuielusa
Pai cu siguranta merita multe pentru ca anul asat au fost ajutoarele mosului si ei sunt doi artisti foarte apreciati de lume cu un simt al umorului dezvoltata iar Mos Craciun se poate sa fie fanul lor
Sunt doi oameni deci inpart frateste:
Daca Mos Craciun ii da un cadou cel mai frumos cadou este.
Smiley sa fie casatorit cu o fata frumoasa.
Iar Pavel cum primeste cadoul asa il da copiilor sai.
Sarbatori Fericite cu Magia Sarbatorilor de Craciun.
Ii spun ca merita sa le dea niste cadouri iar dupa aceea le cer rasplata lui Smiley si lui Pavel.
In primul rind Mos Craciun e pentru copii mici iar cea ce ii priveste pe Smiley si Bartos nu stiu pentru ca nu ii cunosc atit de indeaproape dar sunt sigur ca au fost cuminti si merita cadouri.
BUNA! Da merita multe, multe cadouri. Au fost cuminti si au facut multa audienta cartelei COSMOTE FREE. PA! PA!
Nimic, mosule, nu-ti mai face griji, le dau unicornul lu' bunica-mea si net(a).
Merita Bartos sa primeasca cadouri multe, iar Smiley sa fie cadoul pentru mine.
Moșu'..pe mine? Dar desigur ei doi merită. Au fost cuminți tot anul și nu spunt prea mari pentru cadouri.
I-as spune sa dea o fuga pana la Cosmote si sa le faca niste smatphone-uri cadou la abonament.