I-as spune ca merita tot ce isi doresc dar inainte sa le trimita i-as spune ca m-au rugat pe mine sa le duc ca poate ei nu sunt acasa.
Smiley si pavel au fost baieti cuminti.dovada este presa...mosul ii va aduce multe caudouri caci au avut un an frumos cu multe fapte bune multe emisiuni bune in care ne-au facut fericiti
Stiind ca mosul e fan Romanii au talent i-am zis sa le aduca tot ce vor pentru ca sunt cei mai talentati romani!
Le-as spune ca merita cat mai multe cadouri si ca sunt fanul lor. Am spus "le-as" pentru ca anul acesta ei sunt Mos Craciun.
I-am spus ca cei doi au fost harnici si foarte cuminti si ca merita mai multe cadouri chiar si decat mine.
I-am spus ca Smiley si Bartos au fost cuminti si ca merita multe multe cadouri!
Da merita pentru ca ma fac mereu sa rad si sa ma simt mai bine cand sunt prost dispusa
In ciuda caracterului glumet si sotiilor facute in decursul anului sunt niste persoane bune si ar merita ceva simbolic si ca ar fi foarte frumos sa le daruiasca dupa sufletul fiecaruia, nu dupa greselile facute
I-am spus ca merita, deoarece distreaza lumea si fanii lor si sunt foarte ok tipii .
Ca merita cadouri multe dar mai ales sanatate ca Smiley sa mai ne cante si sa mai faca hituri
I-am spus ca amandoi sunt cei mai tari si merita din plin cadourile. Smiley ne incanta mereu cu muzica lui minunata iar Bartos ne face sa radem. Sunt cei mai tari si merita multe cadouri!
I-am spus ca merita toate cadourile pe care poate sa si le doreasca un om normal
Sigur isi vor primi amandoi cadouri de la cel putin o sosie de mos craciun! conform traditiei!
Smiley si Bartos nu merita multe cadouri merita foarte multe cadouri pentru ca au fost mereu alaturi de noi pentru a ne amuza si distra cu umorul lor, iar cel mai important lucru au un talent la actorie extraordinar.
Nu am primit niciun telefon de la Mos Craciun. Nu pot sa primesc un telefon de la cineva care nu exista.
E evident ca daca nu am primit niciun telefon de la Mos Craciun, care nu exista si astfel nu m-a putut intreba nimic, nici eu nu am putut sa-i dau un raspuns.
Pai i-am spus ca merita ca si ei anul acesta au facut deja prea multe cadouri si ei trebuie sa i-a si mai multe.