Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Mos Craciun te-a sunat anul asta si te-a intrebat daca Smiley si Bartos merita multe, multe cadouri. Ce i-ai spus?

283 răspunsuri:
| nikoniko a răspuns:

I-am spus ca le,, MERITA "winking

| Whitecore a răspuns:

I-as spune ca merita tot ce isi doresc dar inainte sa le trimita i-as spune ca m-au rugat pe mine sa le duc ca poate ei nu sunt acasa.

| leylush a răspuns:

Smiley si pavel au fost baieti cuminti.dovada este presa...mosul ii va aduce multe caudouri caci au avut un an frumos cu multe fapte bune multe emisiuni bune in care ne-au facut fericiti

| Rlu_Raluca_1998 a răspuns:

Stiind ca mosul e fan Romanii au talent i-am zis sa le aduca tot ce vor pentru ca sunt cei mai talentati romani! big grin

| StefanMV a răspuns:

Le-as spune ca merita cat mai multe cadouri si ca sunt fanul lor. Am spus "le-as" pentru ca anul acesta ei sunt Mos Craciun.

| Sweety25 a răspuns:

I-am spus ca cei doi au fost harnici si foarte cuminti si ca merita mai multe cadouri chiar si decat mine.

| LOVEUNICORNS a răspuns:

Da, tot ce are in sac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca trebuie sa le aduca multe, multe cadouri.

| AndreeaBunaNebuna a răspuns:

I-am spus ca Smiley si Bartos au fost cuminti si ca merita multe multe cadouri!

| Alexandra740 a răspuns:

Da merita pentru ca ma fac mereu sa rad si sa ma simt mai bine cand sunt prost dispusawinking

| Andy17 a răspuns:

Sigur merita si ei ceva.

| vrabiuta a răspuns:

In ciuda caracterului glumet si sotiilor facute in decursul anului sunt niste persoane bune si ar merita ceva simbolic si ca ar fi foarte frumos sa le daruiasca dupa sufletul fiecaruia, nu dupa greselile facute

| St_Tedy_1974 a răspuns:

Ca da!

| Andreea452 a răspuns:

I-am spus ca merita, deoarece distreaza lumea si fanii lor si sunt foarte ok tipii happy.

| Andreea_Ion_1999 a răspuns:

Ca merita cadouri multe dar mai ales sanatate ca Smiley sa mai ne cante si sa mai faca hituri happy

| Teodora_Cristian_1997 a răspuns:

Da merita cadouri multe, multe pentru ca sunt caraghiosi happy.

| PiersicutaDeea90 a răspuns:

I-am spus ca amandoi sunt cei mai tari si merita din plin cadourile. Smiley ne incanta mereu cu muzica lui minunata iar Bartos ne face sa radem. Sunt cei mai tari si merita multe cadouri!

| cristimaz a răspuns:

I-am spus ca merita toate cadourile pe care poate sa si le doreasca un om normal

| iondion a răspuns:

Sigur isi vor primi amandoi cadouri de la cel putin o sosie de mos craciun! conform traditiei!

| Latinmoon a răspuns:

Smiley si Bartos nu merita multe cadouri merita foarte multe cadouri pentru ca au fost mereu alaturi de noi pentru a ne amuza si distra cu umorul lor, iar cel mai important lucru au un talent la actorie extraordinar.

| KamyPandele a răspuns:

Cu siguranta merita toate cadourile posibile! :*

| LoveTheWorld54 a răspuns:

Eu as zice sa le dea mosul ceva cadouri ca si ei au dat...

| unconnected a răspuns:

Nu am primit niciun telefon de la Mos Craciun. Nu pot sa primesc un telefon de la cineva care nu exista. happy
E evident ca daca nu am primit niciun telefon de la Mos Craciun, care nu exista si astfel nu m-a putut intreba nimic, nici eu nu am putut sa-i dau un raspuns. big grin

| Codreanu_Tudor_1972 a răspuns:

Da...

| danutu90 a răspuns:

Nu merita, sau purtat rau anul acesta

| Ion_Chiriac_1996 a răspuns:

Merita foarte multe

| Lumeaîn3D a răspuns:

Ca Mos Craciun nu exista si deaceia nu vor primi nimic.

| nistor12 a răspuns:

I-am spus mosului ca ar merita tot ce mai bun pe lume.

| Bogdan23b a răspuns:

Pai i-am spus ca merita ca si ei anul acesta au facut deja prea multe cadouri si ei trebuie sa i-a si mai multe.

| Maria_alexutza_1993 a răspuns:

Merita,merita.fara numar!