Pai daca ei sunt mosi anul asta e clar, nu mai conteaza opinia noastra ca tot vor primi multe cadouri. Intrebarea asta e pusa asa de test.
Smiley & Bartos-sau ciondanit tot anul.dar tragand linie la toate nu prea ar merita...dar din partea mea multe multe daruri minunate.
Merita merita pentru ca si ei distreaza lumea. emisiunile nu ar mai fi aceleasi fara ei.
Nu merita, Smiley si Bartos m-au facut sa rad intr-una la "Romanii au Talent" deci nu, nu merita nimic.GO OUT MOTHERFUCKER.
Ca sunt cei mai haiosi prezentatori si ca intr-adevar merita multe, multe cadouri.
Din punctu meu de vedere merita sunt doi oameni care presteaza muca de calitate(specatcole, muzica, gazduiesc emisiuni etc) si fac asta cu pasiune ceea ce este de admirat ma incllin
Merita pentru ca au muncit din greu la emisiunile de pe pro TV.Mai ales pentru Orange care inca mai se zbat pentru a atrage clientii.Merita multe cadouri amindoi.
Amandoi sunt niste copii rai si nu merita nimic i-am vazut imbracati ca Mos Craciun dar fara par alb, fara barba alba si fara ochelari. Nu mai cred in Mos Craciun acum!
I-am ca ar merita multe multe cadouri dar ei au spus sa-ti transmit sa dai cadourile la alti copii care au mai multa nevoie de ele.
Merita multeee cadouri pentru cea ce fac si cea ce sunt. sunt foarte tari si amuzanti.
Merita pentru ca:
Smiley face niste melodii minunate(Mosule, asculta melodia ACASA-SMILEY pentru ca o sa te incante)
Bartos pentru ca face glume bune
I-as spune sa le dea tot ce vor ei pentru ca sunt darnica si nu rea ca uni oameni