Sa leo dea pe bunicuta de la romanii au talent pentru ca ei sunt sexxxxxxxyyyyyyyyyy)
)
)
)))))))))))))))
De Craciun trebuie sa fim mai buni. Asa ca bineinteles ca i-as spune mosului sa le dea celor doi ceea ce isi doresc si chiar in plus, deoarece merita amandoi, pentru ca au fost cuminti.
As spune ca merita cadouri multe daca imi fac oferte gratis si sa imi dea un laptop
Draga Mosule, iti spun sincer ca Smiley si Bartos nu sunt mereu cei mai cuminti dar au un suflet bun si anul asta se vor indrepta. Pentru Bartos ti-as recomanda sa ii iei niste ustensile de gatit ca sa ii faca familiei sale faimoasa sa varza cu ciolan iar lui Smiley sa ii iei un papion cu stelute sa ii faca concurenta lui Marius Moga.
Ei tin locul mosului Anu' asta.
I-as spune mosului ca merita multe, multe... apoi le-as spune sa le imparta cu mine.Dar din dar, rai se face!
I-as spune ca ei 2 merita foarte multe cadouri ca si ei fac cadouri la cosmote
Ii spun ca ei nu cred in Mos Craciun si sa mi le dea mie ca eu cred.
Pai deja Smiley a primit o nuia de la Pavel Bartos la vocea romaniei si cred ca o sa se intample si invers
I-as spune ca si,, da,, pemtruca anul acesta au fost foarte cuminti si linistiti dar cred ca eu am fost cel mai cuminte!