Oi fi tu slab bro, dar poponetul tot o sa-ti iasa in evidenta si tot te va praji si pe tine...
Bine, Bro. Deci asa faci. Eu acum am vazut anuntul tau. Daca OTV avea dreptate (ca in nenumarate alte cazuri) si ma vedeai prajita azi? Nu iti parea rau?! Nu puteai sa imi lasi un offline? Bine. Gata. Nu mai avem ce discuta.
Va rog, nu intrati in panica! Cumparati-va cat mai multe curse de soareci! Se stie ca respectivii martieni au o deosebita apetenta pentru cursele de soareci (sau le-o fi placand branza?).
Iar dupa ce-i prindeti in cursele de soareci, nu uitati sa-i inecati! E vital (pentru voi, nu pentru ei!).
@bro acum ti-ai gasit sa zici ca a fost alrma falsa dupa ce am fugit k proas... vreo 35 km? ...de mi-am rupt si adidasii si am lasat si apartamentul deschis? offfff...acu' unde ma duc? k m-am ratacit? ...ma iei tu la tine? ...asa sunt si in sigurantza cand ne'or ataca
@bro las' k aflu unde sunt ratacita si te anunt in data ... dar sa vi repede si sigur k mi-e frica sa stau singurica ...
@psiholoaga... ooopsss mi-a zis si mie sa te anunt si am uitat...... dar de fapt nu am uitat.nu am vrut sa mi-l iei
De ce sa fugim? In sfarsit va veni cineva sa ne mai invete una-alta, o natie mai rasarita. Nu?
Hai Bro fi serios, lasa naiba, nu te mai uita la incultii aia de la OTV...aia isi castiga banii pe naivitatea romanilor(asta ca sa nu spun prostia romanilor)
Daaaaa, uite acum nu mai pot . Uite ce fica imi e, imi tremura dintii in gura
Chiar numai rasesem de ceva timp
Da foarte interesant de abia astept! O sa vina cu o naava de`aia in forma de farfurie sa ne rapeasca si sa ne duca pe Marte
Ce bine ca nu mai fugim.chiar acum cautam innebunita trainingul si pantofii sport.
Incearca sa te uiti pe minimax sau cartoon network, ei dau povesti mai credibile decat otv.
Stiu pe cineva care si-a facut provizii de tigari, cafea si vin in pivnita, cica va ramane singurul supravietuitor.la cat a carat el in pivnita, unde tine si muraturile, traiesc si eu cu toti cei 30 000 locuitori ai orasului meu. ce face otv-ul asta din om.
DaciaRomania întreabă: