Felicitări pentru realizare!
Este de-a dreptul fantastică. Iar acele secvențe în care apărea RalucaTPU, ca „fata din umbră", sunt bestial de bine realizate. Îmi plac la nebunie . O combinație perfectă de acțiune, suspans și mister... Mă face parcă să-mi amintesc de Spioanele... (WOOHP headquartier, sediul central TPU în cazul de față ), de X-MEN Evolution, dar totodată și de Sailor Moon Are ceva deosebit acest „anime" să-i zic așa, ceva ce n-am mai întâlnit de pe vremea desenelor copilăriei mele :X. Bestial, ce să mai zic.
Multă baftă!
XD Uite c-am aparut si eu
Deci, e geniala continuarea.
O asteptam si pe urmatoarea.
Mie mi~au mers toate partile.
Imi place cum ai grupat oameni: unii carora le place literatura(si era unu singur)... Mi~a placut si ce intrebare a pus aia ^Intreb a 7~a oara:Cum sa cuceresc un baiat^
Si chestii d~astea...
Tu chiar ai imaginatie. Ar trebui sa te faci regizor...
Foarte placut, apropo, asa ca intre TPU-keri, cat costa frate sa ma faci si pe mine de un rol principal in partea a-4-a?) Felicitari!)
Loool :]] desi sunt doar niste oameni facuti din bete si un cerc.care nu prea pare cerc, esti mai bun decat alti pictori faimosi ) haa, ce ciudat a sunat
in fine, imaginatia e buna xD
go on
Esti prea tare, frate. Prea epica faza cu "uite-te in jur" si ii arata pe toti aia. Cica "Am facut sex cu una de 14 ani, e bine?"
Ți s-a mai spus că le ai cu așa ceva?
Ține-o tot așa!
Cu drag,
colega voastră turbată,
Anilăm.
>
Din pacate nu pot vedea a 3 a parte ai putea trimite un link cu partea a 3a tot pe imgur daca poti?
Respect bro, asteptam Cretaker vs Last Boss, dar nu prea curand fa cat mai multe episoade noi le asteptam cu mare rabdare
Prea tare Cretaker-e!
Bravisimo...foarte misto!
Data viitoare ai putea sa introduci mai multi useri(and me)...
Oricum 10!
Super tare! @Khrystyna, da am văzut eu până la sfârșit, când a dispărut NoName. Este genială banda desenată, am găsit toate cele 3 părți ale ei. Ai talent, Cretaker! Bravo! Partea a patra?
Julyly2089 întreabă: