Felicitari inca odata Cretaker si vad ca iti place Dragon Ball Z (cred ca asta te-a inspirat facand batalia cu Zappa, desenul cu care am copilarit eu)...si daca toata lumea o face:pot intra si eu in comic?
Hai ca pana la urma am vazut toate partile
super melodia. si mi-a placut cand arunca pistolu`. asa se intampla de obicei, mda.
succes in continuare. a si. vreau si eu in comiiic!
Am urmarit toate partile si vreau sa spun ca faci o treaba foarte buna
ceva ce rar gasesti pe TPU, chiar ai talent.
Mult succes in continuare chiar astept sa vad cum se termina comicu'
Iti multumesc pentru ca ne oferi aceasta bunastare pe care o avem cand iti vedem creatiile!
Abia astept partea a Va si sper sa apar si eu in ea, te rog!
Genial
cu ocazia asta mai si invatam ceva din istoria TPU b-)
[faza cu HAHA CE GLUMA CHEALA etc a zis'o si un coleg, toti erau gen. ___." ]
Epic, frate
a fost o placere sa citesc la fel de mare ca vizionarea a dragon ball
astept urmatoarea parte
Wow, super ce imaginatie ai, am vazut toate partile, sunt super tari.chiar ai talent.sincer as vrea si eu in comic, dar nu cred ca o sa ma bagi avand in vedere ca sunt multi care vor acelasi lucru
Misto melodia) si comicul de asemenea! Astept partea a 5-a! Sanatate multa!))
Uimitor! Am vazut toate partile! Amuzante rau de tot! Faza cu pistolul a fost cea mai tare.Ma gandeam ca-l prinde si nu e incarcat.Nu ma asteptam sa se faca praf . Sau cand a intrebat cine e Cretaker si toti s-au dat la o parte "...bai unde-o fi fugit Cretaker asta, sa vezi ce-l bat cand il prind..." . Abia astept continuarea!
Bye!
Good job, si apropo, la faza cand cica "vorbeste tiganeasca" am auzit unii trecand pe langa, vai de mine, ce chestie!
Keep up with the good work
Omfg toata lumea vrea in comic toti dupa comment: vreau si eu in coooomiiiiiiiiiiiicccccccccc!
Julyly2089 întreabă: