Logic,ii dau cadou lui Pavel Bartos unicornul, doar nu putea ajunge intr-un loc mai bun^^
Il chem pe Bartos cu ai lui la bunicii mei si ne facem poze cu unicornul(asta daca chiar au unul, la cat de faliti sunt batranii mei )
Greu de spus . Avand in vedere ca trebuie sa ma grija de unicornul bunicilor, voi avea grija de el, deci prin urmare, nu voi putea petrece Craciunul cu Pavel Bartos.Trebuie totusi sa mentionam faptul ca unicornii nu exista, asa ca nici unicornul bunicilor nu poate exista.Pentru ca nu pot avea grija de ceva de nu exista, cu siguranta imi voi petrece Craciunul cu Pavel Bartos.
Cum ar fi o petrecere fara un unicorn? Il iau cu mine, vor fi incantati.
Zbor pe curcubeu cu unicornul.si cum unicornul nu exista.ma duc la petrecere
Le dau bunicilor o tableta sa stea singuri acolo himnotizati de tehnologie intr-un colt si eu le spun pa
Foarte simplu, prima data ii asigur pe bunici ca unicornul va fi perfect sanatos dupa ce ma intorc acasa. Si usor sa nu se sperie prea tare unicornul zis "Lucky" ma urc pe el si zburam pana la Smiley. Start petrecere!
Aduc toata petrecerea la mine sa se distreze si unicornul si sa nu fie singur. Plan B : Chem pe Varu' sa ma rezolve.
Dau roll on la "iarna pe val ", imi iau unicornul, il dau lu Bartos si fug in cautarea Mosului.
Inham unicornu' la sanie si merg spre Bartos... insa voi sta tot timpu' cu ochii pe caluţ
Duc unicornul in grajd si-i zic sa nu manince acadele decat inainte de 6 seara. asta pentru ca el vrea sa mearga la next top unicorn.
Calaresc unicornul pan' la Bartos acasa si ca sa ne uitam toti 3 la Singur acasa. 6.
Ii gasesc o iubita unicornului, asta il va tine ocupat...vor avea grija unu`de altu`.
Indeplinesc visul unei fetite de 7 ani si ii dau unicornul ei in seara aia ca sa aiba amintiri frumoase peste ani. Apoi merg la petrecere fara griji.