Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Pavel Bartos te cheama sa petreceti impreuna Craciunul, dar tu deja trebuie sa ai grija de unicornul bunicilor. Cum procedezi?

209 răspunsuri:
| NYK4u a răspuns:

O sa iau si unicornul cu mine.

| dianaaaaax a răspuns:

Unicornul bunicilor poate aştepta. Sau iau şi unicornul cu mine.

| Nayuky a răspuns:

Logic,ii dau cadou lui Pavel Bartos unicornul, doar nu putea ajunge intr-un loc mai bun^^

| an0therkid a răspuns:

Il chem pe Bartos cu ai lui la bunicii mei si ne facem poze cu unicornul(asta daca chiar au unul, la cat de faliti sunt batranii mei laughing )

| unconnected a răspuns:

Greu de spus laughing. Avand in vedere ca trebuie sa ma grija de unicornul bunicilor, voi avea grija de el, deci prin urmare, nu voi putea petrece Craciunul cu Pavel Bartos.Trebuie totusi sa mentionam faptul ca unicornii nu exista, asa ca nici unicornul bunicilor nu poate exista.Pentru ca nu pot avea grija de ceva de nu exista, cu siguranta imi voi petrece Craciunul cu Pavel Bartos. happy

| OMEGALIN a răspuns:

Duc si unicornul cu mine...

| FrumoasaTa a răspuns:

Il invit la mine. Avem grija amin2 de unicorn

| StochirleaAlexandra a răspuns:

Cum ar fi o petrecere fara un unicorn? Il iau cu mine, vor fi incantati.

| Sonnayasashikushinaide a răspuns:

Refuz invitatia si am grija de unicorunul fictiv.

| sokey a răspuns:

Bunicii nu au un unicorn.

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Zbor pe curcubeu cu unicornul.si cum unicornul nu exista.ma duc la petrecere

| CartofiorDulce a răspuns:

Iau unicornul la petrecere.

| Dahliaa a răspuns:

Il chem pe Varu' sa ma rezolve.

| Gamer2000 a răspuns:

Le dau bunicilor o tableta sa stea singuri acolo himnotizati de tehnologie intr-un colt si eu le spun pa

| Costas_Camelia_1976 a răspuns:

Iau unicornul si merg la petrecere!

| Funions a răspuns:

Iau unicornul cu mine, sigur baietii ar fi incantati sa faca o tura big grin

| sweetale12 a răspuns:

Foarte simplu, prima data ii asigur pe bunici ca unicornul va fi perfect sanatos dupa ce ma intorc acasa. Si usor sa nu se sperie prea tare unicornul zis "Lucky" ma urc pe el si zburam pana la Smiley. Start petrecere!

| Sorinacio a răspuns:

Aduc toata petrecerea la mine sa se distreze si unicornul si sa nu fie singur. Plan B : Chem pe Varu' sa ma rezolve.

| elisa820 a răspuns:

Iau unicornul la petrecere!

| Lhurricane a răspuns:

Dau roll on la "iarna pe val ", imi iau unicornul, il dau lu Bartos si fug in cautarea Mosului.

| gaby5995 a răspuns:

Buna dimineata!
O sa iau unicornul cu mine la petrecere.

| baterie777 a răspuns:

Inham unicornu' la sanie si merg spre Bartos... insa voi sta tot timpu' cu ochii pe caluţ

| ჯpLaNe a răspuns:

Pun unicornu` in grija altcuiva.

| 010101012 a răspuns:

Iau "unicornul" si mergem la Bartos pe un curcubeu

| Marylol a răspuns:

Zbor cu uncicornul la el

| Inela a răspuns:

Duc unicornul in grajd si-i zic sa nu manince acadele decat inainte de 6 seara. asta pentru ca el vrea sa mearga la next top unicorn.

| SimoNARaluCA a răspuns:

Calaresc unicornul pan' la Bartos acasa si ca sa ne uitam toti 3 la Singur acasa. 6.

| ElleElenaElle a răspuns:

Nu mai am grija de unicorn.

| DonnaEmperatriz a răspuns:

Ii gasesc o iubita unicornului, asta il va tine ocupat...vor avea grija unu`de altu`.

| Hinata1999 a răspuns:

Indeplinesc visul unei fetite de 7 ani si ii dau unicornul ei in seara aia ca sa aiba amintiri frumoase peste ani. Apoi merg la petrecere fara griji.

Întrebări similare