De unde stiti ca bunicii mei au un unicorn? Ma rog. deci iau si unicornul cu mine la Pavel Bartos si il vom pune sa ne indeplineasca toate dorintele.
Unicornul se transforma intr-o gagica sexy, te imbraci in craciunita si mergeti impreuna la Bartos!
Unicornul isi ia zborul iar eu raman singura. Pentru ca nu am ce face, ma duc la Bartos.
O sa ii invit la mine sau o sa ii intreb daca pot veni impreuna cu unicornul bunicilor.
Îi zic: Petrecere? Yey! Mă duc să întreb tot satul dacă vrea să păzească Unicornul si apoi vin! Bye
Il pun pe Smiley sa petreaca minunatul Craciun cu el, iar eu am grija de unicorn.
Il sun pe Pave Bartos si il intreb daca pot veni cu unicornul. Daca spune da ma duc cu unicornul. Daca zice ca nu pot veni cu el sun un prieten ))) sa vina sa stea cu unicornul bunicilor.
Pe unicorn il las in grija unui prieten iar eu plec la Pavel Bartos!
Nu exista unicorni deci nu imi fac griji
Dar daca suntem in lumea fantasticului si exista...chem un prieten sa stea cu el
Păi, unicornului îi dau tot ce are nevoie (apă, mâncare ), mă asigur că nu poate scăpa, îmi sun bunicii şi le zic că totul e în regulă cu unicornul, dar trebuie să mă duc până la Pavel Bartoş acasă... ŞI mă vor lăsa !
Dau o petrecere pentru unicorn ca sa nu fie singur si ma duc la Pavel.
A doua varianta:Nu spune unde sa am grija de el, deci il duc la un hotel si il las acolo pana se termina petrecerea.
Pai...Eu as merge la petrecere si mi-as suna din cand in cand unicornul ca sa vad ce mai face!