Inham unicornul la sanie, pe bunicul il imbrac in Mos Craciun. Eu merg sa petrec Craciunul cu Pavel si Mosul ne va vizita cu unicornul sau. Eu primesc cadouri si restul sunt fericiti ca sunt cu mine.
Ii spun ca virgula chiar mi-as dori sa il petrec cu el, dar sincer nu pot! Intr-un mod in care sa am grija sa nu-l ranesc.
Îl rog pe Pavel să mă primească, cu tot cu unicorn. Bunicii nu cred că se vor supăra.
Il gatesc si il servesc la party pe post de caltabos iar dupa cumpar un cal si ii pun un corn in frunte
Bunica are unicorn? Il chem pe Bartos la bunici! O sa fie mai tare cu unicornul
Il chem la bunici si dam petrecere cu unicornul dar unicornii nu exista deci ma duc la petrecere
Ma duc la Dexter sa ma cloneze iar apoi ma duc la Pavel si clona ramane cu unicornul.
Iau unicornul la petrecere...Iar daca nu da voie cu unicornul in autobuz, NO PROBLEM am sa zbor pe unicornul :3
Zbor cu unicornul pana la Pavel Bartos. Ne plimbam amandoi cu unicornul. Furam cateva dulciuri de la bunici si o leaca de mancare. Dupa asta stam la mine ( sau la bunici. Depinde unde aveam grija de unicorn ) si dupa ce hradesc unicornul si il las sa se odihneasca ( el fiind obosit dupa zbor ) ne v-om juca jocuri, poate si un film ceva. Pe scurt, ne v-om distra
Desi ma indoiesc ca bunicul ar avea un unicorn, il chem pe Bartos sa faca Craciunul la casa bunicului cu mine.