Paiii...simplu! Ii zic la fretele meu mai mic sa aiba grija de el, il platesc si o sa cer banii inapoi de la Pavel
SA petrec Craciunul cu Pavel Bartos este o mare oportunitate, dar o sa am grija de unicornul bunicilor.
Ii pun unicornului o sa si merg pe el calare pana la Pavel. Ce-i mai tare decat o petrecere cu Bartos si un unicorn.
O sa imi inregistrez vocecci
a mea pe telefon si inchid camera unde stau eu la bni
1.Bunicul meu nu are unicorn
2. Unicornii nu exista
Din 1 si din 2 rezulta ca imi voi petrece Craciunul fara probleme cu Pavel.
Pai,desigur ma duc cu Pavel...si daca tot trebuie sa am grija de unicorn, il iau cu mine, dar am grija sa il vopsesc in rosu si alb inainte sa plec.
Buna,il intreb pe Pavel daca pot sa-l iau si pe unicorn cu mine si ii spun ca e un avantaj ca fata lui poate sa se joace cu el, adica cu unicornul, iar daca nu il invit la mine sa petrecem.
Costumez unicornul in om si il iau cu mine la petrecere prezentandu-l ca fiind un simplu amic!
Imi respect promisiunea data bunicilor! De Craciun dorintele trebuie implinite! Imi cer scuze si ii spun ca am altceva planificat.
Nu iubesc petrecerile si de Craciun stau acasa cu unicornul bunicului.
Eu i-as lasa unicornul unei vecine as platio si cred ca i-as mai spune si cateva minciuni ca e pentru o cauza nobila si asa as pleca la petrecere daca nu pot nici asta vas chema pe toti la mine si am face petrecerea acolo va fi foarte distractiv :3 :*