In viata anterioara ai fost: 'Mos Craciun' sau 'Un cadou'.
Foarte funny! Mersi, justdiana! Apropo, La multi ani!
P. S. Ce sa-ti aduca Mosul la anul'?
Doar "blonda"! E ceva decat "nimic"! (Asa apare la Mircea Badea!) Care m-ati cunoscut? Eram o blonda frumoasa? (poate aveti vreo poza cu mine!)
In viata anterioara ai fost: 'Papadie'
Te ingalbeneai la soare in fiecare zi, te batea vanticelul cald pe campii. Cel putin ai pastrat putin din culoare si ai o atractie speciala catre rucola.
))
asta mi-a picat mie! amuzant
pa-pa
Balsam de rufe
...
de acum in colo nu o sa pot sa dorm bine...ca nu stiu daca am fost cocolino sau lenor?
. ciudat... da` interesant
Punga biodegradabila.
Mureau suratele plasticoase de invidie. Tu urma sa fii eroul secolului 21. Cooooorecttttt
In viata anterioara ai fost: 'Periuta de dinti'
Obisnuiai sa perii dintii oamenilor bogati prin evul mediu. Azi ai pastrat meteahna, dar te focusezi sa perii niste oameni intitulati generic Sefi...
" In viata anterioara ai fost: 'Iuda' " Doamne... nu se poate eu nu sunt un tradator si nici lacom.
Eu am fosr : Veriga lipsa
Te cautau prietenii si nu te gaseau. Tu stateai ascuns asteptand momentul de azi cand esti in capul lantului evolutiei. Cine ar fi crezut?
In viata anterioara ai fost: 'Mina de aur'
Te-au tot sapat dusmanii dar nu au dat de nimic in adancuri.
In viata anterioara ai fost: 'Sarpele de "incredere" al Cleopatrei'
Unii zic ca versi venin cand deschizi gura. Tu stii insa ca ceea ce e pentru unii venin, pentru altii e medicament. Si ce daca se mai intampla sa cada victima si cate o regina egipteana antica?
In viata anterioara ai fost: 'Ciocan'
Numai astfel iti poti explica durerea groaznica de cap de dimineata, la trezirea dupa un chef monstru.
M-am scos b-)
Daca scriu prenumele meu (iulia) atunci se pare ca am fost o lampa de birou
Daca scriu numele meu intreg atunci aflu ca am fost o punga biodegradabila
Prietenii mei imi spun papusika si daca scriu aceasta porecla atunci se pare ca am fost un balsam de rufe
Daca imi scriu doar numele atunci am fost un bufon...
Daca imi scriu numele de utilozator atunci am fost un dinozaur
Pe cea mai buna prietena a mea o cheama paty si ea a fost in viata anterioara...nimic
Am fost curioasa sa aflu ce a fost NOname in viata anterioara si se pare ca a fost o periuta de dinti iar brigaela a fost un conducator de trib
Cred ca voi inceta sa va impartasesc raspunsurile mele.
Uh, ce imaginatie bogata au unii.Se pare ca sunt la prima mea viata.
Mai am 9?, dar bine ar fi.
LOL, eu am fost 'Boier'
[Te urau toti ca aveai case frumoase si averi. In zilele noastre te urasc toti ca esti posesor de "gipan".]... ce tare
anonim_4396 întreabă: