Mai bine o scoate la o pizza in Spring şi îi aduce ciocolata de la Heidi.Ea o să fie şi mai îndrăgostită de el
Acum il sfatuiesc sa ii trimita urmatorul SMS " Pentru mine esti cea mai frumoasa si adorabila fata, imi place zambetul tau copilaros si nu baga in seama tot ce spune lumea ca doar noi 2 suntem importanti.".
Iar pe viitor il sfatuiesc sa ii spuna in fiecare zi ce simte pentru ea, sa o inteleaga chiar si cu fazele ei mai proaste si sa o sustina in tot ceea ce vrea sa faca.
Ai un chip angelic, pentru mine nu conteaza aparentele.Accepti sa fiu cadoul tau de Craciun?
Niste creme de maini, niste sapun scump.Prietena mea e posibil sa se bucure.
Luna, stelele-mi zâmbesc, eu pe tine te iubesc! Dacă simți și tu la fel, hai te rog dă-mi un apel!
Esti cea mai frumoasa fata din lume si as vrea sa-ti zic ca ai niste ochi frumosi!
Salut!
Sunt Smiley, am fost provocat de prietenul tau sa te invit in oras si toate cele... (daca ne merge intalnirea nu-i spune ce se poate intampla dupa )
Sunt Smiley si tie tocmai ti s-a indeplinit visul de a ma intalni! Ha ha, glumesc. Ce-ai zice sa ne cunoastem?
M- am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!
Salut! sunt Smiley, m-am hotarat sa-ti indeplinesc visul de a iesi cu mine, vin sa te iau la 8.
Si crede-ma nu-i usor sa lupt contra tuturor, ce te vor
I-as bate cu mana mea, dar mana mea e prea ocupata sa scrie acest mesaj pentru dragostea ta!
Il sfatuiesc sa-i spuna ca s-a indragostit de ea si sunt sigura ca ea nu-l va refuza
Eu il sfatuiesc sa-i spuna ca ea e singura fata pe care o vede in viata lui si sai zica ca e dragalasa rau
"Imi place cum imi zambesti, imi place cum ma privesti
Imi place la nebunie cand imi bati apropouri ca ma iubesti "
Allieris întreabă:
anonim_4396 întreabă: