Sa ii spuna ca pentru el este mai mult decat o prietena, este deosebita, o iubeste...
Draga prietena a lui Alex...
Chiar daca imi place mult de tine lui Alex ii place mai mult, ar vrea sa fie alaturi de tine toata viata lui si sa-ti indulceasca viata cu toate cele..Asa ca uita-ma...
Noapte buna.
Pai o sa-i spun lucruri dragute despre ea! ...si o sa-l ajut sa scrie un mesaj exact cu ar vrea ea sa primeasca.
"Buna! Sunt John Egbert! Te invit maine la ora 4:13 in parc, sa facem un cosplay impreuna. Tu vei fii Mikasa."
Sigur o da pe spate cu mesajul asta.
Buna, sunt Smiley, prietenul Anei, trebuie sa iti spun ceva dar imi e cam rusine, sa incerc :teplacmultdetot, gata :*
Heei, Bianca, vrei sa vii la mine ACASA? Ia-l si pe Stefan, iti va arata el drumul. Pe el il primeste bodyguard-ul meu, care il va trimite acasa. Apropo, sunt pedofil, stiu ca ai 14 ani.
Il sfatuiesc sa-i spuna ca este mai frumoasa atunci cand zambeste, si sa ii ignore pe cei care o judeca dupa aparente
Salut. sunt smiley si vreau sa cunosti persoana care se ascunde in spatele meu (Andrei) mi-asi dori sa ne cunoastem mai bine
Il sfatuiesc sa spuna ca este prieten cu mine si daca vrea sa se duca la un suc
Vreau sa iti spun ca NU tin la tine si VREAU sa ma lasi in pace, SA nu ma mai cauti si nu NE potrivim, ne DESPARTIM chiar acum. NICIODATA nu am tinut la tine nu TE IUBESC FOARTE MULT... acum citeste doar cuvintele cu litere mari.
Allieris întreabă:
anonim_4396 întreabă: