Il sfatuiesc sa-i spuna ca este mai frumoasa atunci cand zambeste, si sa ii ignore pe cei care o judeca dupa aparente
Eşti frumoasa ca o stele,
Tu mi-ai rupt inima-n doi,
Toate sufletele mele,
Bate pentru tu şi noi.
SMS 1:
- Bună pisi! Ce faci? Ce zici daca ne vedem in seara asta? Iau acum o sticla de vin...
- Hmmm, pare o propunere interesanta, doar ca pisi nu e acasa. Sunt sotul ei. Mai bine ia un bax de bere... Vin imediat
Buna sunt Smiley, si sunt prietenul cel mai bun al lui seby te rog casatoreste-te cu mine.
L-as sfatui sa-i trimita un mesaj cu textul " I-as multumi prietenului nostru ca ne-a facut cunostinta, dar gura mea e prea ocupata cu gura ta".
Il sfatuiesc sa-i spuna ceea ce simte si dupa s-o invite la o cafea
Sigur o sa-i placa si ei
Buna! O sa ti se para ciudat, dar as vrea sa iti marturisesc ca m-am indragostit de o fata. Este ( depinde cum este prietena mea ), are ochii (culoarea ochilor ei ) si frumusetea ei este foarte rara. Ajuta-ma sa imi gasesc cuvintele si sa ii pot spune ca o iubesc.
.
.
.
.
Uita-te mai in jos
.
.
.
Mai.
.
.
.
.
Inca un pic.
.
.
.
.
Acea fata.
.
.
.
Esti.
.
.
.
.
.
Tu! Te iubesc enorm :*
M- am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!
Universul a facut de asa natura sa fiu indragostit de tine, doi hoinari prin lume.
"Astept sub brad o mangaiere
Astep un castor de taiere
Cu dinti patrati, stralucitori
Cu bucle negre'n subtiori
Te astept pe tine, porc nu tai
Dar capra... rar tu imi mai stai.
Te mulg, te tund, te ofilesti
La mine in tarc sa imbatranesti."
Hai ca mi-au dat lacrimile, sensibilitatea ma-sIi... offff
Buna sunt Smiley, sper ca nu te deranjez poti iesi cu mine maine la o cafea? Vreau sa discutam ceva.te pup
"Hei. Cand iesi de la scoala, as vrea sa te conduc "Acasa". *emoticon cu smile*".
" As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc… ".
Allieris întreabă:
anonim_4396 întreabă: