Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Smiley se indragosteste de prietena ta cea mai buna. Ce SMS il sfatuiesti sa trimita?

248 răspunsuri:
| Yukiii a răspuns:

Ii spun ca n-are nici o sansa, ca prietena mea are iubit, dar ca eu sunt libera laughing

| andreea_9276 a răspuns:

Ii scot eu la un suc, imi cunosc prietena nu ii place sa primeasca sms.uri laughing

| Dinita_Alexandru_1987 a răspuns:

You are totul pentru mine / And i want sa ne iubim / Si nu-i difficult cu tine / Caci we chiar ne potrivim. / When i go la brat cu tine / Ma simt very magulit / Caci are looking toti la mine / Oh, I'm so, so fericit.

| Adela_Cristina_1989 a răspuns:

Vreau sa fiu cu tine. smiley. si e de ajuns laughing)

| Dogun a răspuns:

Nu trebuie sa scrie prea multa chesti, el este Smiley, doar printr-o inimioara trimisa prin SMS ei, o va fermeca.

| Rlu_Raluca_1998 a răspuns:

(secretul Mariei-Smiley si Delia)

| ahava a răspuns:

Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.

| Neacsu_Andreea_1998 a răspuns:

Hey! Am vazut o fata de curand, draguta si frumoasa, aceia esti tu! Vrei sa fi cu mine? happy

| Debu_Cosmin_1999 a răspuns:

Sunt smiley... O cucereste din prima

| VaIentTin a răspuns:

Smile More!

| vadimss1 a răspuns:

,,Lasate de salam prajit si lapte"

| deni2000 a răspuns:

Sa inceapa mai intai cu o simpla intrebare de buna ce faci si dupa daca ii raspunde sa treaca la actiune

| Any_Anyta_1999 a răspuns:

Hai da.mi iubirea ..hai da.mi fericirea..imi bate inima..doar eu cu tine, baby si tu cu mine..doi nebuni si o iubire big grin :X

| friptuleakviktor a răspuns:

Smiley te smilesk

| Maria_Ana_2000_n3iy a răspuns:

Depinde... thinking pentu ca sunt fata as putea sa-i spun sa-o scoata la o cafea. Acolo ar putea discuta in voie! Daca as fi baiat nu ar vrea sa stie ce l-ar astepta... laughingwinking

| AndreutzaAndreeaDeea a răspuns:

Un mesaj in care sa vorbeasca sincer si in care sa ii spuna cateva complimente.Complimente sa fie de genul :Cand te-am vazut prima data am siut k tu esti aleasa mea si chesti de genu.

| Rusu_Alexandru_1991 a răspuns:

Atunci cand ai aparut in calea mea ai inflorit ca o floare si te voi iubi mereu numai pe tine ca inima mea te-a ales sa fii doar langa mine! Vreau sa zambesc si sa visez, sa nu te uit niciodata pentru ca tu esti cea mai frumoasa si draguta fata!

| Debbie1998 a răspuns:

Ai grija de ea, este o fata de nota 1000!

| pissy123 a răspuns:

Il sfatuiesc sa scrie asa:
"Draga Diana (asa o cheama pe prietena mea)am ceva sa iti sa spun sa nu crezi ca imi bat joc de tine ci ti-o zic din suflet:
cand te-am vazut prima oara parca mi s-a pus a doua inima in piept pe care scrie DIANA.Nu as vrea sa te iau din scurt mi se pare ca esti un inger care a venit din cer pentru mine. Buzele tale sunt ca trandafirul, parul tau este ca o raza de lumina, ochii tai sun ca cerul senin, corpul tau e ca o petala de orhidee brodat atent.As vrea sa iti spun o intrebare dar nu vreau sa te sfiesti si sa nu stii cum sa imi zici nu, te inteleg deci vrei sa fii ingerul meu pazitor? :* :* :*

| Ion_Lavinia_1999 a răspuns:

Il sfatuiesc sa ii spuna ca o iubeste din toata inima lui

| FallenAngel_Clauditza_1994 a răspuns:

Pe buneee? Eu una cred ca ar fi de ajuns doar sa ii spuna ca e Smiley!happy

| ionutz1z a răspuns:

Buna sunt un amic al lui Ionutz. As dori daca se poate sa te invit la o cina gustoasa. Multumesc cu drag Smiley.

| Alylulu a răspuns:

M-am indragostit de zambetul tau.
Ai vrea sa mergem la film impreuna?

| codry23 a răspuns:

Sunt Smiley cantaretul preferat al profesoarei tale de chimie, vrei sa ne intalnim la un suc?

| darymiha a răspuns:

HEY... as vrea sa iti spun ca te iubesc.
P.S. sunt Smiley.

| MariaMarya a răspuns:

" As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc… ".

| Doru_Ilie_1995 a răspuns:

Buna, sunt Smiley happy (e suficient)

| Mircea_Adrian_1971 a răspuns:

Viata mea este in mainile tale

| Fantoma01 a răspuns:

Draga,
Sunt liber la 8

| Diana1721 a răspuns:

Buna. Sunt Smiley. Cred ca ai auzit de mine la Tv. Poate pare banal ca sunt doar un cantaret si nici nu iti place cum cant din cate am auzit, de aceea iti spun ceva ce te-ar interesa. Lucrez in secret in criminalistica. Stiu cat de mult esti interesata de acest subiect si te-as putea ajuta cu informatii. Ne vedem sambata la o cafea?