Lasa-l incolo de maraton de uitat la filme de Craciun. Imi gasesc telefonul mai intai.
Normal ca stiu unde sta Smiley si Bartos.N-as avea nevoie de telefon.Adica cine n-as sti unde stau ei?
Imi activez superputerile primite de la Mos Craciun si zbor peste vai si curcubee pe poneiul meu fermecat.
As întreba oamenii de pe strada unde locuiesc ei sau as împrumuta telefonul cuiva sa ii sun.
Intreb pe cineva unde stau ce-i doi sau rog frumos pe cineva sa imi imprumute telefonul sa-i sun!
Îmi fac un abonament nou COSMOTE Free care conține și un telefon cu gps inclus. Crăciun Fericit!
Merg la un prieten si ii cer telefonul ca sa-i pot anunta pe cei doi de faptul ca nu gasesc drumul si daca pot veni ei sa ma ia cu masina.
Dansez "Ia de-aici! Uite-aici" pana ma vede Mosu din sanie si il rog sa ma lase la ei!
Rog pe cineva sa imi imprute putin telefonul sa sun pe cineva sau gasesc un telefon public
Intreb oamenii din apropiere daca n-au vazut cumva doi mosi Craciun care mai au putin si se iau la bataie sau daca nu sunt oameni prin apropiere ciulesc urechia sa aud vreun tipat de-al lui Smiley.