Pai nu conteaza ca iti pierzi telefonul, poate ai primit o scrisoare, daca stii locatia astepti o masina si il rogi sa te duca pana acolo sau pana unde poate
Cum spune Smiley in cantarea acasa.
Si-mi vine cateodata sa plec s-o las balta de tot dar in viata nu exista. Deci o sa continui drumul pana il voi gasi pentru ca in viata nu exista.
As sta la ocazie sau as vorbii cu un om de pe strada sa imi de-a sa sun pe cineva sa vina dupa mine ca mi-am pierdut telefonul si m-am ratacit
Pai ma orientez dupa galagie si ma uit la steaua din varful bradului de craciun caci sigur au un brad inalt.
Întreb pe cineva unde este noua casă a lui Smiley și Bartoș, sau merg înainte până dau de cel mai arătos bloc, cel în care stau ei!
Pai as putea cere la un om de pe strada care are telefon sa mi-l dea si mie ca sa-i contactez pe Smiley si Bartos
Si daca nu ai numarul lor?
întreb lumea de pe acolo pentru că ar trebui să știe, îmi iau o hartă și încerc să-mi aduc aminte unde mi-au spus că se află casa, îmi iau încă un telefon de rezervă sau am grijă să nu-l pierd pe primul
Ma adapostesc undeva peste noapte si urmatoarea zi caut persoane locale si cer indicatii
Ma adapostesc undeva peste noapte si urmatoarea zi caut persoane locale si cer indicatii sau Bartos
Ma intorc inapoi pe unde am venit si imi gasesc telefonul, apoi ii sun sa ii intreb pe unde sunt!
Taxiu, e cel mai sigur sau apelez la fani care stiu absolut orice miscare de-a lor.
M-am gandit si am zis daca o sa pierd telefonul pe drum mai bine imi iau 2 si ii sun sa imi zica unde trebuie sa ma duc.
Imi scot telefonul de rezerva, sau il intreb pe un om unde este casa lui Smiley si al lui Bartos.